Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďalovice v divácky atraktivní přestřelce porazily Semice


Branky


8

Zápas AFK Semice B - FC Trnavan Rožďalovice nabídl divákům mnoho krásných akcí, z nichž rovnou 9 skončilo brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu lépe vstoupili hosté

Do zápasu, který se hrál na skvěle připraveném hřišti a před návštěvou třiceti diváků, vstoupili lépe lehce favorizovaní hosté, kteří potvrdili, proč mají druhý nejlepší útok soutěže.

Již ve 3. minutě se za ně prosadil středopolař Radek Vlček. Semický brankář Tomáš Zemánek musel vzápětí lovit míč ze sítě podruhé, když vedení Rožďalovic zdvojnásobil obávaný kanonýr Jakub Najmon.

Po hororovém vstupu do zápasu se Semičtí dokázali chytit soupeřova vysokého tempa, a utkání tak nabídlo na obou stranách mnoho krásných kombinačních akcí, pohledných zakončení i tvrdých soubojů. Příchozí diváci se tak jistě nenudili, jen škoda, že jich nedorazilo více.

Ke konci poločasu se domácímu mužstvu podařilo vstřelit kontaktní branku, postaral se o ni obránce Petr Langer. Do kabin tak šla mužstva za zcela otevřeného stavu, ačkoli se to po první pětiminutovce pravděpodobně příliš neočekávalo.

Najmon dokončil hattrick

O poločasové přestávce provedl domácí trenér Radek Semecký dvě střídání. Petra Langera s Martinem Bubeníkem nahradil Josefem Procházkou a Jakubem Kudrnou.

Po změně stran opět dominovali hosté, za něž se rychle prosadil Jakub Najmon a v 57. minutě pak završil hattrick svým 28. gólem v sezóně. Za domácí kontroval svou brankou čerstvý Štěpán Jareš.

Poté se již naplno rozjela kanonáda na obou stranách, kdy se v rychlém sledu trefili ještě hostující útočník Dominik Hora a domácí Josef Procházka. Skóre uzavřel v nastavení hostující Jan Žoha.

I domácí diváci tak asi odcházeli domů nadšení z pohledného fotbalu, přestřelka 3:6 se moc často nevidí. Semice B sezónu ve 26. kole zakončí na hřišti Přerova nad Labem, hráči Rožďalovic pak doma přivítají A mužstvo Hrubého Jeseníku.



Ohlasy k zápasu



FC Trnavan Rožďalovice
Miroslav Kořínek: Utkání bylo jistě krásné pro diváky, bavili se i kluci na hřišti, už šlo o takový bezstarostný zápas na konci sezóny. S výsledkem jsme i přes 3 inkasované branky spokojení, pochválit musím samozřejmě hlavně Najmona. Domácím pomohla jejich výšková převaha, z níž pramenily dvě branky.



Sestavy


AFK Sokol Semice B
T. Zemánek [-] - P. Švarc [-] , D. Houška [-] , L. Blažek [-] (53. Š. Jareš [-] ) , V. Semrád [-] , M. Machala [-] (60. P. Hobík [-] ) , L. Jelínek [-] , M. Bubeník [-] (46. J. Kudrna [-] ) , J. Bošina [-] , P. Langer [-] (46. J. Procházka [-] ) , P. Macháček [-]

FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - J. Chlomek [-] , J. Najmon [-] , D. Hora [-] , J. Žoha [-] , J. Hojsák [-] , J. Veselý [-] , F. Veselý [-] , T. Pavel [-] , R. Vlček [-] , J. Vlček [-] (75. M. Jantač [-] )

Hráči zápasu: J. Najmon .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - RŮŽIČKOVÁ Karolína, ŠAFRÁNEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích