0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany si z Kovanic odvezly vysokou výhru


Branky


10. P. Bouška , 62. P. Bouška , 65. D. Hejduk , 77. P. Bouška (p.)
8

V důležitém utkání týmů ze spodní poloviny tabulky dominovaly Všejany, které si z Kovanic odvezly všechny tři body za vysokou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poklop si vysloužil druhou žlutou kartu

Do zápasu vstoupilo mnohem lépe hostující mužstvo, jehož hráči díky vysokému napadání a trpělivé kombinaci uzamkli Kovanické na jejich vlastní polovině a svou desetiminutovku naprosté dominance během níž trefili i tyč završili úvodní brankou. Výrazně se na ní podílel bek Martin Nápravník, který si během sprintu z vlastní poloviny stihl míč se spoluhráči třikrát narazit a krásně tak založil akci, po níž z úhlu skóroval Petr Bouška.

Kovanice ani inkasovaná branka neprobrala. Domácí hráči přistupovali k soubojům nedůrazně, soupeře neobsazovali ani si nedokázali pořádně přihrát. Nepomohl jim ani hlavní tahoun mužstva Petr Kukla, jehož zvládali hostující obránci skvěle zdvojovat.

V samém závěru poločasu přišla pro Kovanice další rána, když klíčový defenzivní záložník David Poklop dostal druhou žlutou kartu. Obě karty mu sudí Volf udělil oprávněně, jelikož v obou případech Poklop napravoval chyby svých spoluhráčů jako poslední hráč za cenu faulu.

Kovanická aktivita vyrovnání nepřinesla

O poločasové přestávce sáhl kouč domácích Lukáš Kout po střídání, Ondřeje Kubinu nahradil Romanem Kopeckým. Oslabeným Kovanicím se paradoxně dařilo. Svého soupeře, který si pravděpodobně myslel, že má díky početní pčevaze vyhráno, zatlačily do hluboké defenzivy a čtvrt hodiny si vytvářely četné šance na vyrovnání. Toho se však domácí nedočkali, naopak inkasovali po ojedinělém brejku hostí, který zakončil opět Petr Bouška.

Po této brance opět převzali iniciativu hosté. Drželi míč, kombinovali a šli si za vítězstvím. Brzy jejich vedení navýšil David Hejduk, v 77. minutě pak dokonal svůj hattrick kanonýr Petr Bouška. Kovanice se za týden představí na hřišti Městce Králové, který bude slavit již dlouhé týdny jistý postup. Všejany se na domácím hřišti utkají s Kostelní Lhotou.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: Do utkání jsme vstoupili tragicky. Nebyli jsme důrazní, pořádně jsme si nepřihráli a soupeřovy hráče jsme nedokázali obsazovat. Samozřejmě nám nepomohla ani červená karta, ale po změně stran jsme soupeře naší aktivitou zaskočili. Mohli jsme vyrovnat, ale šance jsme neproměnili a po druhém gólu bylo hotovo.

Sokol Všejany
Jan Truksa: Do zápasu jsme vstoupili výborně, což je podle mě to vůbec nejdůležitější. Šance přibývaly, navíc se nám dařilo hlídat Kuklu, první gól byl otázkou času. Vítězství je zasloužené, hlídali jsme si jej od začátku do konce, ačkoli do druhé půle jsme nevstoupili nejlépe. Jsem rád, že se nám dařilo držet míč na zemi, dopomohlo nám k tomu i široké a dobře připravené hřiště. Pochválit musím hlavně Boučku, Hejduka a Nápravníka.



Sestavy


FK Kovanice
D. Dvořák [-] - J. Jelínek [-] , Z. Gajdoš [-] (72. R. Bulíř [-] ) , P. Kukla [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] (71. J. Krátký [-] ) , M. Vagenknecht [-] , O. Kubina [-] (46. R. Kopecký [-] ) , T. Mataj [-] , M. Stránský [-] , P. Kopecký [-]

Sokol Všejany
O. Němeček [-] - P. Novák [-] , M. Nápravník [-] , V. Bárta [-] , R. Šáfr [-] , P. Bouška [-] , T. Šáfr [-] , L. Michl [-] , D. Hejduk [-] (82. D. Novák [-] ) , J. Říha [-] , M. Kubín [-]

ŽK: 28. D. Poklop , 51. M. Stránský - 52. P. Bouška , 89. T. Šáfr . ČK: 44. D. Poklop .
Hráči zápasu: M. Nápravník .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOLF Zdeněk - ČEMUS Daniel, BRETT Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích