1:2
(1:0)
46. J. Král
84. J. Král (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Městec otočil zápas v Poděbradech


Branky


19. J. Archalous - 46. J. Král , 84. J. Král (p.)
11

Městec Králové má již jistotu postupu i kdyby do konce szóny nezískal jediný bod. Přesto jsou jeho hráči správně hladoví, což tentokrát dokázali proti poděbradskému B mužstvu, když otočili nepříznivý stav a získali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Archalous proměnil samostatný únik

Hráči Městce Králové se tentokrát nesešli zdaleka v optimálním složení. Ani to však domácím příliš nepomáhalo, hosté byli běhavější, drželi míč a vytrvale obléhali poděbradskou šestnáctku. Zdálo se otázkou času, kdy se dostanou do vedení. Poděbradští se do hry zdaleka tolik nedostávaly, jejich hráči dominovali spíše v silových soubojích a do útoku se dostávali především prostřednictvím nákopů.

Přesto šli domácí po dvaceti minutách hry do vedení, když Jaroslav Archalous po samostatném úniku neztratil tváří v tvář Pavlu Hamplovi nervy a přesně zakončil. Městečtí i po inkasování branky nadále útočili postupně a přihrávali si kolem soupeřova vápna, nedokázali se do něj však příliš dostávat a většina zakončení přicházela z nepříliš dobrých pozic.

Poděbrady tak šly do šaten za příznivého vedení 1:0.

Městec opět táhli Velenský s Tůmou

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva bez střídání, Milan Švábenský však zamíchal s rozestavením hráčů, když vysunul běhavého Miroslava Velenského na hrot, což se později ukázalo jako dobré rozhodnutí. Právě Velenský se středním záložníkem Martinem Tůmou táhli většinu akcí lídra tabulky.

V naprostém úvodu druhého dějství hosté srovnali skóre, když po krásném protiútoku dostal Král křižný míč přes celé vápno a přesně zakončil. Městečtí byli stále více na míči a do útoků se dostávali většinou po stranách. Hosté převzali iniciativu a v 84. minutě nakonec otočili skóre, když Jaroslav Král proměnil pokutový kop po faulu na kapitána Miroslava Velenského.

Městečtí vedení udrželi, a připsali si tak další vítězství. Za týden se utkají s Opočnicí, poděbradské B mužstvo se pak představí v Kostomlatech.



Ohlasy k zápasu



Městec Králové
Milan Švábenský: Nesešli jsme se zdaleka v ideální sestavě, přesto kluci hráli skvěle a po celou dobu Poděbrady přehrávali, ačkoli musím říct, že jsme se dlouho nedostávali do vyložených příležitostí. V první půli šel soupeř do vedení, když jsme propadli ve středu obrany, po změně stran jsme však skóre zaslouženě otočili.



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady B
M. Dobřichovský [-] - M. Záhora [-] , J. Archalous [-] , T. Zdražil [-] , O. Soukup [-] , R. Brtna [-] , D. Havránek [-] (67. J. Bělohoubek [-] ) , P. Papoušek [-] (82. M. Tomek [-] ) , M. Řehák [-] , M. Poděbradský [-] , P. Batelka [-]

Městec Králové
P. Hampl [-] - P. Novotný [-] , R. Tyl [-] , M. Hradečný [-] - L. Táborský [-] , O. Janouch [-] , O. Černovský [-] , M. Tůma [-] - M. Velenský [-] , M. Kršňák [-] (86. O. Novotný [-] ) , J. Král [-] -

Hráči zápasu: M. Tůma .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Karlík Milan - HLAVIČKA Pavel, BLÁHA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza