2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seletice splnily proti Běrunicím povinnost


Branky


11

Poslední Běrunice již nemohou se záchranou v soutěži počítat. Jejich série špatných výsledků se jen prodloužila prohrou 2:0 na půdě Seletic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli od začátku lepší

Seletice svou roli favorita potvrzovaly od samého počátku utkání. Padesátku příchozích příznivců jejich hráči bavili domanincí ve všech herních ohledech. Hosté se takřka nedostali k míči a do útoku byli schopni vyrážet jen prostřednnictvím ojedinělých rychlých protútoků.

Zdálo se otázkou času, kdy nějaká šance domácích skončí brankou, ta však dlouho nepřicházela. Nakonec se až ve 39. minutě ujalo zakončení útočníka Václava Klepače, který výborně hlavičkoval po Kulhánkově centru z rohového kopu. Brankář Kamil Chrastný byl bez šance.

Seletičtí si do konce poločasu vytvořili ještě několik menších šancí, ale své vedení nenavýšili. Po celý průběh první půle byli domácí jsně lepším mužsvem, tempo zápasu však nebylo příliš vysoké a to i zásluhou úmorně teplého počasí, v němž se hrálo těžko.

Druhá branka byla kuriózní

Do druhého poločasu vstoupila obě mužstva beze změn. Seletice svého soupeře nadále očividně přehrávaly, nedokázaly se však dostávat do vyložených šancí. Zatažená obrana i záoha Běrunic se za každou cenu snažily nepouštět soupeřovy hráče do vápna do lepších střeleckých pozic a střeďákům Seletic se příliš nedařilo vymýšlet dostatečně kreativní přihrávky, aby si s tím poradili.

Po polovině druhého dějství však domácí své vedení zdvojnásobili kuriózním způsobem. Špatné komunikace brankáře Kamila Chrastného s obranou využil Jakub Čepek, který brankáře z úhlu přeloboval hlavičkou. O vítězi tak již bylo téměř jistě rozhodnuto a hosté se na žádný větší odpor nevzmohli. Však mu nenapomáhalo ani počasí.

Na druhou stranu dnes můžeme Běrunice vcelku pochválit alespoň za defenzivní činnost.



Ohlasy k zápasu


Seletice
Jan Sobota: Od začátku do konce jsme byli lepší, ale Běruničtí poměrně kvalitně bránili, a tak jsme si vytvářeli spíše jen takové poloviční šance.Na vítězství nám to však stačilo, a tak můžeme slavit zisk tří bodů. Spíše než soupeř bylo dnes nepříjemné horké letní počasí.




Sestavy


Seletice
R. Pohl [-] - Z. Vlach [-] (82. M. Čepek [-] ) , M. Horák [-] (89. Z. Sládek [-] ) , M. Brtek [-] , D. Vrchota [-] , P. Vlasák [-] , M. Najman [-] , J. Kulhánek [-] , O. Kraus [-] , V. Klepač [-] , J. Čepek [-]

Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - P. Zahora [-] , D. Feierfeil [-] , M. Chrastný [-] , R. Černý [-] , P. Štěpán [-] , J. Jirout [-] , M. Čížek [-] , P. Majer [-] , R. Sarnecki [-] , O. Vaňura [-]

ŽK: 30. J. Kulhánek , 55. O. Kraus - 36. R. Sarnecki .
Hráči zápasu: P. Vlasák , V. Klepač .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bureš Jaroslav - ČAPEK Jiří (N), HÁLA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích