1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 17:00

22.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnice nestačila na Přerov nad Labem


Branky


10

Přerov nad Labem si poradil s Opočnicí, když jedinou branku zápasu vstřelil ještě v první půli Jiří Adamec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe do utkání vstoupili hosté

V úvodu zápasu jasně dominovali hosté. Hráči Opočnice hráli ve vysokém tempu, svou aktivitou zatlačili soupeře do obrany a dostali se do mnoha střeleckých příležitostí. Stejně jako v minulých zápasech si však fotbalisté Opočnice nedokázali poradit s finální či předfinální fází a když již akci nepřekombinovali a vystřelili, všechna zakončení mířící mezi tři tyče měl brankář Milan Valenta.

V polovině prvního dějství se již tempo hry srovnalo a do šancí se postupně začali dostávat i domácí, ačkoli šlo spíše o ojedinělé protútoky. Ve 29. minutě však jeden takový vyšel a Přerovští mohli slavit po přesném zakončení kanonýra Jiřího Adamce.

Hráči hostí se samozřejmě snažili o srovnání skóre, ale své šance nadále vytrvale zahazovali a bylo jasné, že pokud do druhé půle nenastoupí s větším klidem v zakončení, jen tak gól nedají.

Opočnice trefila břevno

O poločasové přestávce hosté vystřídali, Jana Rychlíka na hřišti nahradil Jan Košvanec. Opočnice měla nadále pravděpodobně více ze hry, domácí se sice dostávali do šancí, ale ne do žádných vyložených, z nichž by mohli své vedení navýšit.

Ani zápas celkově se osmdesátce příchozích diváků pravděpodobně nemohl příliš líbit, mnoho soubojů se zdálo být vypuštěných a bez důrazu. Na straně hostí sice bojoval Bradna a hru se snažil zrychlovat Jaroslav Mašinda, srovnání skóre to však nepřineslo. V samém závěru zápasu k němu sice byli hosté blízko, ale pouze nastřelili břevno.

Opočnice si tak z Přerova body nepřivezla a ještě ji čekají těžké záchranářské boje. V příštím kole to bude proti Všejanům, poté budou následovat střetnutí s Městcem a proti Kostomlatům a Běrunicím, které jsou zatím jediným jistě sestupujícím týmem.



Ohlasy k zápasu



Opočnice
Martin Svoboda: Prvních 20 minut jsme byli jasně lepší, ale bohužel jsme z našich šancí nic nevytěžili, opět jsme se trápili v koncovce. Skóre jsme mohli a měli alespoň srovnat, v samém závěru jsme dokonce trefili břevno, a tak nás porážka mrzí. Ještě nás čekají těžké boje o záchranu, navíc když je jedním ze 4 zbývajících soupeřů Městec.



Sestavy


Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - J. Melichar [-] (29. M. Vlček [-] ) , L. Palas [-] (65. T. Galbavý [-] ) , L. Koutský [-] , J. Kadeřávek [-] - M. Šenkýř [-] , T. Vodička [-] , F. Skuhravý [-] , L. Bokšay [-] (66. R. Kupka [-] ) - J. Prokeš [-] (65. M. Forejt [-] ) , J. Adamec [-] -

Opočnice
V. Košvanec [-] - M. Rychlík [-] , J. Rychlík [-] (46. j. Košvanec [-] ) , J. Štítkovec [-] , J. Mašinda [-] , P. Rychlík [-] , J. Jambor [-] , A. Pivný [-] , M. Svoboda [-] , V. Strejček [-] , F. Bradna [-]

ŽK: 35. M. Šenkýř , 62. R. Kupka , 77. F. Skuhravý - 62. F. Bradna , 77. A. Pivný , 77. J. Štítkovec .
Hráči zápasu: F. Bradna .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích