Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

22.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

kostelní Lhota přejela Kovanice rozdílem třídy


Branky


2. M. Telipský , 5. D. Hovorka , 11. T. Pokorný , 23. D. Hovorka , 31. R. Fink , 60. D. Hovorka (p.) , 86. R. Fink
10

V souboji tabulkových sousedů Kostelní Lhota nastřílela Kovanicím 6 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zažili skvělý vstup do zápasu

Od utkání Kostelní Lhoty s Kovanicemi se dal očekávat vyrovnaný fotbal. V minulé sezóně se Kostelní Lhotě dařilo mnohem lépe než v této, kdy její hráči ještě stále musí bojovat o udržení v soutěži. Souboj s tabulkovými sousedy z Kovanic tak byl pro fotbalisty z "Kostelky" velmi důležitým.

Již od úvodního hvizdu sudího Šafránka bylo zjevné, že si důležitost utkání domácí hráči uvědomují. Na své soupeře vlétli od samého začátku a již v páté minutě vedli 2:0, když se postupně prosadili Martin Telipský se záložníkem Danielem Hovorkou.

Domácím dodalo rychle získané nadějné vedení sebevědomí, a tak se neváhali pouštět od zabezpečené obrany do častých útoků. V polovině prvního dějství již Kostelní Lhota vedla 4:0, když tyto útočné snahy zúročili Pokorný s Hovorkou.

Závěrečnou tečku za gólovým účtem první půle pak udělal vyhlášený kanonýr Roman Fink, a bylo tak jasné, že druhá půle se bude hrát jen z povinnosti.

Hovorka dokončil hattrick

O poločasové přestávce neprovedli Oldřich Budka ani Jakub Soukal zastupující nepřítomného kouče hostí Lukáše Kouta žádná střídání. I po změně stran nadále dominovala ve všech aspektech hry Kostelní Lhota. Její hráči se již nehnali tolik dopředu a pravděpodobně si i trochu šetřili energii na další zápasy, své soupeře přesto zvládli takřka nepustit na svou polovinu hřiště.

Po hodině hry se pak povedlo dokonat hattrick domácímu středopolaři Danielu Hovorkovi. Skóre zápasu se zastavilo na sedmibrankovém rozdílu, když se v 86. minutě podruhé prosadil ještě Roman Fink.

Díky této neočekávaně vysoké výhře se hráči domácí Kostelní Lhoty posunuli v tabulce již na sedmou příčku a zdá se, že by se o udržení v soutěži nemuseli narozdíl od Kovanic nadále obávat, ačkoli se hráči Kostelní Lhoty příští víkend střetnou se silnými Rožďalovicemi.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Na zápase jsem tentokrát bohužel nebyl, ale slyšel jsem od kluků, že to opravdu bylo tak špatné, jak to dle výsledku vypadá. Šlo o náš nejhorší zápas jara a možná i celé sezóny, což nám samozřejmě dělá starosti. Do zbylých čtyř zápasů se však musíme zase zvednout a uhrát potřebné body.



Sestavy


SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - T. Pokorný [-] , M. Drobný [-] , M. Kvíz [-] - L. Bláha [-] , D. Hovorka [-] (64. V. Fink [-] ) - R. Fink [-] - M. Sládek [-] (78. J. Záhora [-] ) , J. Čábelka [-] , M. Pavlík [-] , M. Telipský [-]

FK Kovanice
J. Krátký [-] - P. Suchý [-] , P. Zdobinský [-] , O. Kubina [-] , P. Kukla [-] , T. Mataj [-] , J. Jelínek [-] , M. Vagenknecht [-] , T. Černý [-] , M. Stránský [-] (71. P. Kopecký [-] ) , D. Poklop [-]

ŽK: 7. M. Drobný , 27. T. Pokorný , 38. L. Bláha - 83. J. Jelínek .
Hráči zápasu: D. Hovorka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šafránek Jan - ČERNÝ Martin, ČEMUS Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích