Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poděbrady B potvrdily roli favorita a Přerov nad Labem vysoko přehrály


Branky


11

Poděbradské B mužstvo si smlslo na přerovském, když jej jednoznačně přehrálo se závěrečným skóre 5:1. Hlavní hvězdou zápasu se stal domácí středopolař Jakub Nedorost, který gólmana Milana Valentu překonal třikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli jednoznačně ovládli domácí

Již od úvodního hvizdu sudího Šafránka měli domácí více ze hry. Dle očekávání drželi míč na svých kopačkách většinu času oni a dostávali se poměrně často do zakončení.

První gólovou střelou do přerovské sítě se blýskl již v 6. minutě zápasu útočník Ondřej Bareš. I po vstřelení úvodní branky Poděbrady pokračovaly v útočných výpadech a svého soupeře jednoznačně převyšovaly, ačkoli se do několika slušných šancí dostali i hosté, což pramenilo především z několika nečekaných chyb a nedohodnutí se v poděbradské obraně.

Domácí mužstvo opět uklidnila až branka středopolaře Jakuba Nedorosta z poloviny prvního dějství. Právě Nedorost vstřelil Přerovu další gól ještě v posledních minutách před přestávkou, a tak se šlo do kabin za zcela jednoznačného stavu 3:0, přičemž obě mužstva měla k proměnění ještě o dost více šancí.

Nedorost zkompletoval hattrick

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva beze změn. Zdálo se, že druhá půle se dohraje jen z povinnosti, ale již v 50. minutě stáhl na 3:1 útočník Josef Prokeš, jehož branka hosty probrala.

Přerov dokázal srovnat obraz hry a vypracoval si stejně jako Poděbrady několik slušných brankových příležitostí. Po technické stránce se již nehrál tak pohledný fotbal jako před přestávkou, na obou stranách se kupily nepřesnosti a hra byla plná tvrdých soubojů.

Dalšího gólu se diváci dočkali až v 72. minutě, kdy se po rohovém kopu domácích prosadil přesnou hlavičkou Jan Suchánek, a dodal tak Poděbradům potřebný klid.

Závěrečnou branku vsítil 5 minut před koncem Jakub Nedorost, který svým pohledným lobem završil hattrick. Ve velké šanci ještě stihl selhat domácí Čermák, který se na hřiště podíval jako střídající hráč.

Závěrečné skóre bylo 5:1.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady B
Michael Řehák: Do vedení jsme šli velmi rychle a celou první půli jsme měli více ze hry. Mohli jsme dát více než 3 góly, na druhou stranu hodně šancí spálil i soupeř, který se dostával k zakončení po našich trestuhodných chybách v obraně. Ve druhé půli hru na chvíli zdramatizovala branka hostí na 3:1, ale další gól již rozhodl o našem vítězství.




Sestavy


FK Bohemia Poděbrady B
M. Dobřichovský [-] - O. Bareš [-] (56. M. Čermák [-] ) , J. Archalous [-] , D. Buldra [-] (65. O. Soukup [-] ) , Š. Šendera [-] (72. P. Batelka [-] ) , R. Brtna [-] , J. Nedorost [-] , J. Suchánek [-] , T. Zdražil [-] (80. J. Málek [-] ) , M. Poděbradský [-] , M. Řehák [-]

Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - M. Vlček [-] , P. Cabrnoch [-] (30. R. Kupka [-] ) , J. Cílek [-] , J. Kadeřávek [-] - M. Šenkýř [-] , T. Vodička [-] , F. Skuhravý [-] , L. Bokšay [-] - J. Prokeš [-] , J. Adamec [-] -

ŽK: 65. M. Poděbradský , 70. R. Brtna - 32. J. Cílek , 70. T. Vodička .
Hráči zápasu: J. Nedorost .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šafránek Jan - HOLAS Robert, ČERNÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích