L. Miech 80. (vl.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany bojující o záchranu si připsaly důležitou výhru


Branky


80. L. Miech (vl.) - 10. M. Šváb , 58. M. Šváb
11

Druhá polovina tabulky je opravdu nahuštěná, a tak musí všechny týmy tvrdě bojovat o každý bod. Právě Všejany potřebují body jako sůl, a tak jim vítězství na půdě Hrubého Jeseníku významně pomohlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šváb otevřel skóre hezkým lobem

Ačkoli byli vzhledem k postavení v tabulce lehkými favority domácí hráči, lépe do zápasu vstoupili všejanští fotbalisté. Od úvodního hvizdu působili jistěji, dokázali kombinovat a předváděli nečekaně technický fotbal, který vedl k velkému počtu šancí, z nichž první proměnil již po deseti minutách hry Martin Šváb. Kapitán Tomáš Šáfr vhodil dlouhý aut na Hejduka, který míč podržel a na třicet metrů našel právě Švába, který lišácky přeloboval brankáře Lukáše Puldu.

Právě zmíněný Tomáš Šáfr byl důležitou postavou zápasu. Hostující kapitán několik týdnů nehrál kvůli zlomenině nosu a na hřiště se vrátil právě porti Hrubému Jeseníku. Na své typické pozici stopera zářil, vyhrával hlavičky a hecoval spoluhráče. Ti po celou první půli dominovali, ale druhou branku nevstřelili. Několikrát tomu byli opravdu blízko, když nastřelili brankovou konstrukci.

Lukáš Miech svou hrubou chybu napravil

Do druhého poločasu vstoupila obě mužstva beze změn. Obraz hry se příliš nezměnil, domácí nadále hráli velmi jednoduše, takřka bez mezihry, a do šancí se dostávali maximálně dlouhými nákopy. Sehranější Všejany byl díky Tomáši Šáfrovi velmi jisté v obraně a od ní začínaly nebezpečné útoky.

V 58. minutě své vedení zdvojnásobily, když se opět prosadil Martin Šváb, a to takřka totožně jako před přestávkou. Brankáře totiž opět přeloboval.

Již se zdálo, že Všejany mají tři body v kapse, deset minut před koncem však přišla střela domácích ze třiceti metrů, pro níž si vyskočil brankář Lukáš Miech. Ačkoli míč již držel v rukou, balón mu po chvíli vyklouzl za záda, a tak domácí po soupeřově vlastním gólu stáhli na 1:2.

Miech však svou chybu v samém závěru napravil, když vychytal soupeřovu střelu z vyložené šance, a tak se pod tříbodový zisk také výrazně podepsal.



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: Ze zisku tří bodů máme samozřejmě obrovskou radost. Musím říct, že jsme byli po celý zápas lepší ve všech ohledech. Byli jsme techničtější, vytvořili jsme si více šancí, a dokonce jsme nastřelili třikrát břevno. Určitě nám hodně vypomohlo i to, že se na hřiště vrátil Tomáš Šáfr, no hráčem zápasu bych zvolil Martina Švába.



Sestavy


Hrubý Jeseník
L. Pulda [-] - V. Pivec [-] , J. Jeník [-] , M. Lejnar [-] (65. L. Krejčík [-] ) , T. Hurych [-] - R. Procházka [-] , P. Čepička [-] , D. Knap [-] , D. Pulda [-] - M. Ott [-] , V. Kunc [-] (65. M. Šifta [-] ) -

Sokol Všejany
L. Miech [-] - J. Říha [-] , M. Nápravník [-] , J. Náhlovský [-] , M. Hanuš [-] , P. Bouška [-] , M. Šváb [-] , R. Šáfr [-] (65. A. Michl [-] ) , D. Hejduk [-] , T. Šáfr [-] , M. Kubín [-]

ŽK: 55. D. Knap , 62. T. Hurych - 27. J. Říha , 60. D. Hejduk , 64. T. Šáfr .
Hráči zápasu: M. Šváb .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ČEMUS Daniel - BUREŠ Jaroslav, MOJŽÍŠ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích