3:1
(2:0)
50. T. Pavel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďalovice nečekaně prohrály v Kovanicích


Branky


1. J. Jelínek , 40. P. Kukla , 71. P. Zdobinský (p.) - 50. T. Pavel
11

Rožďalovice jely jakožto druhý celek tabulky do Kovanic v roli jasně favorizovaného celku. Domácí však skvěle vstoupili do zápasu a své vybojované vedení udrželi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jelínek se prosadil v první minutě

Kovanicím, které teď body potřebují jako sůl, se snad ani nesnilo a takto vydařeném vstupu do zápasu. Již v první minutě se totiž zjevil v úvodní šanci zápasu Josef Jelínek, který hned rozvlnil síť.

Rožďalovice, které figurovaly v roli jasně favorizovaného celku, se nenechaly brzkou brankou rozhodit, a předváděly svou obvyklou hru. Držely míč, kombinovaly a draly se do útoku. Domácí obrana však opět hrála skvěle a soupeře do ničeho nepouštěla. Hosté tak sice obklíčili soupeřovu šestnáctku, ale nedařilo se jim pronikat dovnitř. Tím pádem se uchylovali k neúspěšným střelám z dálky.

Kovanice se dostávaly pouze do sporadických protiútoků, dokázaly se z nich však dostávat do větších šancí než hosté z postupného dobývání. Po jednom takovémto brejku získali Kovaničtí přímý kop, z něhož Petr Kukla na konci první půle zdvojnásobil jejich vedení. 

Domácí se museli o vedení obávat

Po změně stran nastoupila obě mužstva beze změn. Rožďalovice nadále ukazovaly, že mají ve svém kádru techničtější hráče a aktivně se snažily o úpravu skóre. Tu zařídil Tomáš Pavel pohých 5 minut od začátku druhé půle. Tato branka vývoj utkání značně zdramatizovala a dodala hostím naději v bodový zisk.

Domácí se museli o vedení obávat, ale jejich obrana fungovala a i brankář Vít Lorenc si připsal několik kvalitních zákroků. Jednou jej dokonce zachránila tyč. Stejně jako v první půli spoléhali domácí na rchlý přechod do protiútoku a i tentokrát jim to vyšlo, když v 71. minutě vstřelil branku Petr Zdobinský z penalty po faulu brankáře Jiřího Kumstýře na unikajícího kapitána domácích Petra Kuklu.

Rožďalovice si sice ještě vypracovaly několik slibných šancí a závarů, ale s vedením Kovanic 3:1 již nic neudělaly.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: Samozřejmě máme obrovskou radost z výhry proti favoritovi. Do zápasu jsme vstoupili úžasně, no po změně stran jsme se museli o vítězství obávat, když hosté stáhli na 2:1. Rožďalovice nás mačkaly téměř celý zápas a byly lepší, ale nepustili jsme je do vyložených šancí, což nám přineslo výhru.




Sestavy


FK Kovanice
V. Lorenc [-] - P. Zdobinský [-] (80. R. Bulíř [-] ) , O. Kubina [-] , P. Kukla [-] , D. Poklop [-] , J. Jelínek [-] (88. J. Černý [-] ) , M. Vagenknecht [-] , T. Černý [-] , M. Stránský [-] , P. Suchý [-] , A. Hobort [-] (65. Z. Gajdoš [-] )

FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - R. Vlček [-] , M. Jantač [-] , J. Hojsák [-] , T. Pavel [-] , J. Chlomek [-] , J. Žoha [-] (75. B. Kulychok [-] ) , F. Veselý [-] , L. Dont [-] , J. Najmon [-] , D. Hora [-]

ŽK: 70. J. Kumstýř , 75. R. Vlček .
Hráči zápasu: V. Lorenc , P. Kukla .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bureš Jaroslav - SOUKAL Jakub (N), ANTOŠ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích