3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Opočnice získali 3 důležité body v boji o záchranu


Branky


11

Hráči Opočnice si sáhli na dno a po napínavém zápase porazili favorizované Semice B rozhodující brankou Jaroslava Mašindy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí proměnili již v první minutě penaltu

Zápas byl divoký od samého začátku. Hrálo se teprve několik vteřin, když si hostující obránce kopl v šestnáctce míč na ruku. Domácí tak získali výhodu jasné penalty, kterou proměnil útočník Jan Rychlík.

Semice se nenechaly rychle inkasovanou brankou zaskočit a předváděly velmi dobrý fotbal po fyzické i po technické stránce. Obě mužstva hrála nahoru dolů, čemuž svědčilo i dobře upravené hřiště. Aktivně hrajícím hostím se podařilo v polovině prvního dějství vyrovnat, když využili přečíslení, které nakonec úspěšně zakončil záložník Josef Pavliš.

Z vyrovnání se hosté neradovali moc dlouho, jelikož již ve 35. minutě navrátil Opočnici vedení svým druhým zásahem Jan Rychlík, jehož gólu předcházela krásná kombinační akce v podání Bradny a Pivného. Krásná první půle tak skončila 2:1 pro domácí.

Drama rozhodl Mašinda

O poločasové přestávce nevystřídal ani jeden z trenérů. Na straně domácích to bylo zapřičiněno především tím, že se jich sešlo přesně 11. Oproti minulému týdnu, kdy museli nastoupit v deseti, jde však o zlepšení.

I ve druhé půli předváděli o něco lepší fotbal hosté, ale domácí fotbalisté své vedení urputně bránili a nedali soupeři nic zadarmo. Ani jejich vysoká aktivita však vyrovnání nezabránila. Na 2:2 se totiž v 70. minutě trefil po chybě domácí obrany zcela čerstvý Martin Bubeník, který na hřišti ještě nebyl ani 5 minut.

Začínalo se tak odznovu a obě mužstva se snažila strhnout vedení na svou stranu. Již se mohlo zdát, že se to žádnému nepovede, ale v 82. minutě rozhodl skvělou střelou do šibenice domácí záložník Jaroslav Mašinda.

Opočnice se tak může radovat z výhry, která má v boji o udržení se v soutěži obrovskou hodnotu.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Martin Svoboda: Soupeř byl velmi kvalitní, předpokládám, že hrálo i několik fotbalistů z A mužstva. Naši kluci si ale sáhli na dno, nic nevypustili, a svou bojovností a aktivitou vydřeli vítězství, které pro nás bude v boji o záchranu nesmírně důležité. Pochválím hlavně Bradnu, Potůčka a Mašindu, ale výborně zahráli všichni kluci.




Sestavy


Opočnice
V. Strejček [-] - M. Rychlík [-] , J. Rychlík [-] , j. Košvanec [-] , J. Mašinda [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , A. Pivný [-] , M. Svoboda [-] , P. Rychlík [-] , F. Bradna [-]

AFK Sokol Semice B
L. Blažek [-] - J. Procházka [-] (66. M. Bubeník [-] ) , P. Macháček [-] , M. Machala [-] (70. J. Blažek [-] ) , L. Jelínek [-] , J. Pavliš [-] , J. Bošina [-] , P. Švarc [-] , V. Kavka [-] , M. Kůrka [-] , V. Semrád [-] (63. J. Kudrna [-] )

ŽK: 25. P. Rychlík , 58. F. Bradna - 31. P. Macháček , 58. J. Bošina , 84. L. Jelínek , 84. L. Blažek .
Hráči zápasu: J. Mašinda , J. Potůček , F. Bradna .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PIKNER Roman - JAMBOR Tomáš (N), SEMECKÝ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů