2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 15:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Seletice jako první tým v sezóně udolaly Městec


Branky


11

Městec Králové v prvních 20 utkáních sezóny neztratil jediný bod, a tak jel na hřiště Seletic i přes jejich sílu v roli jasného favorita. Domácí však dokázali překvapit, uhlídali hostující střelce a zvítězili 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovné Seletice nepustily hosty do kombinace

Od úvodního hvizdu sudího Volfa se hrálo velmi bojovně. Domácí fotbalisté sázeli na své dobré fyzické parametry a běhavostí a poctivými souboji nepouštěli hosty do žádných delších kombinací. Městec se tak musel přizpůsobit hře soupeře a zcela změnit taktiku, ačkoli byli jeho hráči více na míči.

Po 10 minutách hry se hosté dostali do první větší šance zápasu, ale Královu střelu doprostřed Dudla lehce lapil. Vzápětí se mohlo potvrdit známé fotbalové pořekadlo nedáš - dostaneš, ale Kulhánkovu střelu dokázal Hampl vyrazit a následně fantasticky zlikvidoval Krausovu dorážku hlavou.

První branky se diváci dočkali v půlce prvního dějství, kdy Kraus prošel po levé straně a následně naservíroval míč Jakubu Čepkovi, který byl uprostřed vápna zcela sám.

Městci se příliš nedařilo, ale ke konci poločasu si vytvořil šanci na srovnání. Proti Kubelkově střele na vzdálenější tyč však fantasticky zakročil brankář Michal Dudla.

Seletickou výhru pojistil Klepač

Do druhého poločasu vstoupila obě mužstva beze změn. Obraz hry se také nezměnil, Městec byl nadále více u míče, ale nedokázal se propracovat do vyložených šancí.

Po hodině hry Seletice nevyužily dobrou šanci, když po dobrém centru útočník minul Hamplovu bránu. Krátce nato kopaly Seletice přímý kop, z něhož Kulhánek lišácky načechral míč za zeď, čehož využil přesnou hlavičkou skvěle hrající Václav Klepač.

V 66. minutě šel předčasně do sprch hostující stoper Jaroslav Blažek, který po nepřímém kopu zblokovaném domácí zdí sprostě zkritizoval rozhodčího. Proti oslabenému soupeři se dostal do obrovské šance střídající Vlasák, ale neproměnil ji. Ve velké šanci se ocitl v domácím dresu ještě Klepač, ale Hampl opět skvěle zasáhl.

Divoká byla i poslední desetiminutovka, v níž Kafka trefil z přímého kopu břevno a domácí Lukáš Kulhánek viděl červenou kartu za vražení loktem do obráncových zad. Z výsledku 2:0 jsou samozřejmě šťastnější domácí, přesto se mohou radovat i hráči Městce, jelikož prohrály i Rožďalovice, a tak Městec postupuje.



Ohlasy k zápasu


Seletice
Jan Sobota: Odehráli jsme parádní zápas. S lídrem tabulky jsme odehráli vyrovnanou partii a troufám si říct, že po většinu zápasu jsme byli dokonce lepší. Měli jsme hodně šancí, ale Hampl držel Městec výbornými zákroky. Samozřejmě máme všichni radost, že jsme Městec obrali o body jako první právě my.

Městec Králové
Milan Švábenský: Utkání bylo bojovné, o čemž svědčí i 2 červené karty. Přizpůsobili jsme se soupeřovu stylu hry a byli jsme více na míči, ale téměř jsme se nedostali do šancí. Udělali jsme 2 chyby, které domácí potrestali, a poprvé v sezóně jsme prohráli. V příštím zápase musíme hrát lépe, ale neděláme z toho vědu, protože oficiálně můžeme slavit postup.



Sestavy


Seletice
M. Dudla [-] - M. Najman [-] - M. Horák [-] (90. Z. Sládek [-] ) , M. Brtek [-] , V. Klepač [-] , J. Kulhánek [-] , O. Kraus [-] , L. Kulhánek [-] , J. Čepek [-] , D. Vrchota [-] , Z. Vlach [-] (70. P. Vlasák [-] )

Městec Králové
P. Hampl [-] - J. Blažek [-] , J. Poděbradský [-] , M. Hradečný [-] - L. Táborský [-] , M. Tůma [-] , R. Kafka [-] , O. Janouch [-] (56. D. Vocásek [-] ) - L. Kubelka [-] , J. Král [-] - P. Novotný [-] (63. M. Křovina [-] )

ŽK: 39. L. Kubelka , 47. M. Tůma , 54. P. Novotný , 80. D. Vocásek , 86. J. Poděbradský . ČK: 84. L. Kulhánek - 67. J. Blažek .
Hráči zápasu: V. Klepač .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: VOLF Zdeněk - KURKA Miloš, KUBEČKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů