Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 17:00

19.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola nabídl deset branek a drama do poslední chvíle


Branky


10

Městec Králové zatím kráčí sezónou bez ztráty bodu a střílí jeden gól za druhým. Od zápasu v Kostomlatech se však čekal vyrovnanější fotbal, jelikož domácí také prožívají svou nejlepší sezónu za dlouhé roky. Krásný zápas nakonec divákům nabídl divokou přestřelku zakončenou výhrou hostí 4:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubelka nastřílel hattrick ještě před přestávkou

Již od úvodního hvizdu sudího Voborníka muselo být téměř 150 divákům jasné, že budou sledovat z obou stran útočný a pohledný fotbal. Městec nemohl přijet v úplně kompletní sestavě, o to více si na něj Kostomlatští troufali a chtěli favorita zaskočit.

Mětsec se sice dostal do vedení již ve 3. minutě, když Kubelka zužitkoval dlouhý nákop, domácí však vmžiku vyrovnali střelou kapitána Zalabáka, jíž předcházel rohový kop. 

Po dvou rychlých brankách obě mužstva nadále hrála nahoru dolů a někdy až nebezpečně otevírala obranu. V polovině prvního dějství se Městec dostal zpět do vedení, když se po dalším dlouhém nákopu střelecky prosadil dobře hrající útočník Jaroslav Král.

V závěru poločasu navýšil vedení hostí Kubelka, který pak dalším gólem dokončil hattrick, když jej domácí obránci trestuhodně nechali samotného v malém vápně.

Za domácí ještě v nastavení první půle kontroval proměněnou penaltou útočník Vorlíček.

Domácí v závěru zápas zdramatizovali

Do druhé půle nastoupila obě mužstva bez střídání a hráči se ještě ani pořádně znovu nezahřáli než musel brankář Vacek popáté lovit míč ze sítě. Z úhlu jej totiž přeloboval běhavý záložník Roman Kafka.

Městci se nejprve podařilo zachytit začátek druhé půle a na domácí tlačil, navíc ještě navýšil své vedení Kubelkovou čtvrtou brankou, poté však začal propadat ve středu hřiště. Několikrát tak musel zasáhnout brankář Hampl, poté však už byl krátký na střely Zalabáka a Janáčka.

Vedení Městce se tak 6 minut před koncem ztenčilo na rozdíl dvou branek a Kostomlatům se dokonce podařilo převzít iniciativu. Jejich touha po bodovém zisku byla obrovská a Městec se po několika vynucených střídáních nedokázal držet tempa domácích.

Nakonec však hosty podržel gólman Hampl a Městec si odvezl po 90 minutách parádního fotbalu všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



Městec Králové
Milan Švábenský: Hrál se krásný fotbal, který se musel divákům líbit. Domácí byli fotbaloví, představovali pro nás těžkého soupeře a v závěru převzali iniciativu a mohli bodovat. Naštěstí nás však podržel brankář Hampl. Líbilo se mi, že Kostomlaty opravdu bojovaly a chtěly vyhrát, hrálo se z obou stran velmi ofenzivně.



Sestavy


Sokol Kostomlaty
M. Vacek [-] - M. Janáček [-] , L. Vorlíček [-] , M. Šulc ml. [-] (78. J. Mýto [-] ) , T. Houdek [-] (67. J. Vlach [-] ) , M. Zalabák [-] , M. Pavlíček [-] , J. Raška [-] , T. Dvořák [-] (8. P. Janata [-] ) , J. Novák [-] , P. Dvořák [-]

Městec Králové
P. Hampl [-] - M. Hradečný [-] , R. Tyl [-] (89. D. Vocásek [-] ) , J. Poděbradský [-] , J. Blažek [-] - R. Kafka [-] , L. Táborský [-] (39. M. Křovina [-] ) , O. Černovský [-] , O. Janouch [-] (79. P. Novotný [-] ) - J. Král [-] , L. Kubelka [-] -

ŽK: 90. M. Zalabák - 44. P. Hampl , 52. M. Křovina , 71. O. Janouch , 82. O. Černovský .
Hráči zápasu: L. Kubelka .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Voborník Josef - MOJŽÍŠ Marek, KARLÍK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Klaus

Expert: Jan Sobota
Tip experta: výhra hostů

Městec v klidu zvítězí. Kostomlaty na něj nemají a stejně tak žádný jiný celek v soutěži.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích