2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

19.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seletice Přerov nepřehrály


Branky


10

Seletice proti Přerovu roli favorita nepotvrdily, mužstva se po závěrečném hvizdu rozešla smírně, obě s jedním získaným bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Šenkýř dorazil míč do sítě

Seletice šly do zápasu s Přerovem v roli favorita, kterou chtěly samozřejmě potvrdit. Tříbodovým ziskem by si totiž alespoň trochu vynahradily nepovedený vstup do jarní části sezóny.

Již od úvodního hvizdu sudího Němce se však hrál nanejvýš vyrovnaný fotbal. Míč se pohyboval především na středu hřiště, kde také docházelo k mnoha soubojům, a k ohrožení branek docházelo jen zřídka. V první větší příležitosti zápasu se ocitli hosté, ale skákavá střela prolétla těsně vedle tyče Pochlovy brány.

K otevření skóre došlo až ve 26. minutě, kdy Pochl nedokázal udržet střelu z přímého kopu, načež míč dorazil do brány přerovský středopolař Matěj Šenkýř. Domácí se samozřejmě snažili vyrovnat, ale své šance nevyužili. Většina jejich střel ani nebyla z příhodných pozic, jelikož obrana hostí pracovala dobře. 

Seletice nedokázaly otočit skóre

O poločasové přestávce vystřídal domácí trenér Vladimír Doležal, který nahradil Martina Horáka Michalem Čepkem. Změna v ofenzivě patrně pomohla, jelikož v samém úvodu druhého dějství srovnal skóre střelou na vzdálenější tyč Ondřej Kraus.

Obě mužstva se následně snažila strhnout vedení na svou stranu, ovšem bez přílišného hazardování v defenzivě. V polovině druhého dějství se opět dostali do vedení hosté, když Ladislav Bokšay dostal přesnou kolmici, obhodil si pozdě vyběhnuvšího gólmana a dorazil míč mezi tři tyče.

Seletice však dokázaly během pouhých dvou minut vyrovnat, když Vojtěch Plecitý zpracoval v souboji proti dvěma obráncům stoperův nákop a následně se štěstím prostřelil Milana Valentu.

Hektický závěr zápasu byl z obou stran hodně aktivní a běhavý, ale plný nepřesností. V nastavení ještě dostal druhou žlutou kartu přerovský Jan Cílek po nevybíravém faulu na polovině hřiště.



Ohlasy k zápasu


Seletice
Jan Sobota: Šlo o těžké utkání, v němž jsme museli dvakrát dotahovat soupeřovo vedení. To se nám sice povedlo, skóre jsme však bohužel neotočili. Od našeho gólu na 2:2 byl závěr zápasu hodně hektický a plný nepřesností.Oba týmy chtěly vyhrát, dělba bodů je asi spravedlivá.




Sestavy


Seletice
R. Pohl [-] - M. Najman [-] - S. Šikal [-] , M. Horák [-] (46. M. Čepek [-] ) , L. Kulhánek [-] , J. Čepek [-] , O. Kraus [-] , D. Vrchota [-] , V. Plecitý [-] , Z. Vlach [-] (84. P. Vlasák [-] ) , J. Kulhánek [-]

Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - M. Vlček [-] (77. T. Galbavý [-] ) , M. Forejt [-] , J. Cílek [-] , J. Kadeřávek [-] - M. Šenkýř [-] , T. Vodička [-] , F. Skuhravý [-] , L. Bokšay [-] - J. Prokeš [-] (81. R. Kupka [-] ) , J. Adamec [-] (86. P. Cabrnoch [-] ) -

ŽK: 36. Z. Vlach - 24. M. Šenkýř , 59. J. Cílek , 79. J. Kadeřávek , 80. T. Galbavý . ČK: 90. J. Cílek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KURKA Miloš - BUREŠ Jaroslav, NĚMEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Klaus

Expert: Jan Sobota
Tip experta: výhra domácích

Je na čase, abychom utli náš hrůzostrašný vstup do jara. Musíme bojovat o vítězství a věřím, že ho dosáhneme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza