0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 16:30

16.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Z Přerova nad Labem si Městec Králové přivezl hubené vítězství


Branky


13

Hráči Městce Králové nadále proplouvají suverénní sezónou bez ztráty bodu. Nezdálo se tak pravděpodobné, že by je měl Přerov nějak přibrzdit. Překvapení v dělbě bodů se sice opravdu nekonalo, hosté však zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní desetiminutovka přinesla množství šancí

K zápasu na půdě Přerova nad Labem nebyli Městečtí zcela kompletní, a tak se na hřiště v základu dostali i ti, kteří většinou střídávájí až na konci utkání.

Přesto měli již od úvodního hvizdu vývoj utkání pod kontrolou favorizovaní hosté. Míč drželi většinu doby na svých kopačkách a záhy se dostali i do několika velkých šancí. Nejprve neproměnili samostatný nájezd, posléze z malého vápna pouze trefili brankáře Milana Valentu.

S přibývajícím časem se obraz hry lehce vyrovnal, ačkoli šancí měli stále více favorité z Městce.

Zlom v bezbrankovém stavu přišel až v posledních vteřinách prvního dějství, když brankář Pavel Hampl bleskově rozehrál a po jeho nákopu za obranu šli útočníci Král a Velenský sami na brankáře. Akci nakonec zakončil přesným lobem druhý jmenovaný, a tak vstřelil Přerovu gól do šatny.

Druhý poločas branku nepřinesl

O poločasové přestávce nesáhl po možnosti střídání ani jeden z trenérů. Domácí fotbalisté zalezli do obranného bloku na vlastní polovině a doufali, že se tlaku Městce ubrání a poštěstí se jim vyrovnat z rychlého protiútoku. Do několika takových šancí se Přerovští opravdu dostali, vyrovnání však nepřišlo. Proti největší šanci ze samostatného úniku totiž bravurně zasáhl vyběhnuvší brankář Hampl. Kromě protiútoků Přerov hrozil také z centrů.

Stovka diváků se jistě nenudila, jelikož se hrálo na obě strany. V útočných snahách totiž nepřestával ani Městec a kromě dvou neproměněných samostatných úniků se dočkal i nastřelení tyče. Mnoho dalších šancí zlikvidoval výborně chytající brankář Milan Valenta. Právě Valenta měl na těsném výsledku enormní podíl. Bodovému zisku však napomoci nedokázal a Městec zvítězil 1:0.



Ohlasy k zápasu



Městec Králové
Milan Švábenský: Samozřejmě jsme všichni spokojení, že jsme opět prodloužili naši vítěznou sérii. Zápas jsme měli od začátku pod kontrolou a výhra je zasloužená, i když je hubená. Nejlépe se jistě prezentovali oba brankáři, jinak vyzdvihnu Poděbradského a Vocáska, jelikož obrana fungovala mnohem lépe než před týdnem.



Sestavy


Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - M. Forejt [-] , T. Galbavý [-] (83. P. Cabrnoch [-] ) , J. Kadeřávek [-] - L. Koutský [-] , T. Vodička [-] , F. Skuhravý [-] , L. Bokšay [-] - J. Prokeš [-] , M. Šenkýř [-] - J. Adamec [-]

Městec Králové
P. Hampl [-] - M. Hradečný [-] , J. Poděbradský [-] , D. Vocásek [-] , J. Blažek [-] - R. Kafka [-] , R. Tyl [-] , M. Tůma [-] , O. Černovský [-] - J. Král [-] (90. O. Janouch [-] ) , M. Velenský [-] -

ŽK: 26. M. Šenkýř , 39. J. Adamec , 57. L. Koutský , 90. T. Vodička - 23. M. Velenský , 37. O. Černovský , 45. P. Hampl , 55. R. Tyl .
Hráči zápasu: M. Valenta - P. Hampl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - KUBEČKA Matěj, MOJŽÍŠ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Klaus

Expert: Jan Sobota
Tip experta: výhra hostů

Tak tady to bude jednoznačná záležitost. Městec si jde suverénně za svým cílem a nevěřím, že zrovna Přerov by jej jako první přibrzdil.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Prvni ztrata Mestce. Uz na podzim Prerov prohral tesne v Mestci.

Tip: výhra hostů

Co na toto utkání říci, Městec Králové z 15 utkání neztratil ani jeden bod a nevidím důvod, proč by se to mělo změnit, tentokrat zvítězí o 2 branky - 1:3.