2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poděbrady šokovaly Opočnici vyrovnáním v poslední minutě


Branky


13

Opočnice sice jistě nebyla proti Poděbradům favorizovaným týmem, přesto si však dokázala vybojovat dvougólový náskok. Ani ten jí však nakonec na vítězství nestačil, jelikož kapitán hostí Michal Poděbradský v posledních vteřinách zápasu vyrovnal na závěrečných 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli dominovali domácí

Ačkoli byli ještě několik dní před zápasem jistě považování za favority hráči hostí, lépe se již od úvodního hvizdu dařilo domácím.

Jednou z příčin byla nekompletní sestava Poděbrad. Chyběly opory a jediným hráčem na střídačce byl sám trenér Richard Calda.

Domácí hráči byli více na míči, vyhrávali osobní souboje a dostávali se do šancí. Těch si vytvářeli opravdu hodně, ale s jejich proměňováním měli problém. Pokud už šla střela na bránu, hostující brankář Miroslav Dobřichovský s ní problém neměl. Aktivní a pohledná hra domácího celku se i přes neefektivitu střelců musela fanouškům líbit.

Aktivitu domácích nakonec zúročil až Jan Rychlík, který se prosadil po půlhodině hry.

Domácí se své vedení snažili ještě navýšit, ale festival neproměněných šancí pokračoval. Největší šancí hostí byla krásná střela z dálky, která však orazítkovala obě tyčky aniž by se odrazila za brankovou čáru. První poločas tak skončil výsledkem 1:0.

Do hry se dostal i trenér Calda

O poločasové přestávce nestřídalo ani jedno z mužstev, přesto se obraz hry změnil. Mužstva již působila vyrovnaněji a do zakončení se začali s větší četností dostávat i Poděbradští.

Zdálo se, že by uklidnění pro domácí mohl přinést gól na 2:0, který v 58. minutě opravdu vstřelil Jan Rychlík, kterému se celý zápas náramně povedl.

Opočnice si však utkání zkomplikovala, když v 75. minutě zahrál rukou ve vlastním pokutovém území Pavel Rychlík, bratr zmiňovaného Jana. Záložník Radek Lacina pokutový kop proměnil, a tak byl rozdíl opět jen o jednu branku. V 80. minutě Poděbrady vystřídaly, když trenér Calda nastoupil na hrot místo Petra Pekláka.

ž se mohlo zdát, že tři body zůstanou doma, ale v posledních vteřinách zápasu se po rohovém kopu prosadil hostující stoper, kapitán Michal Poděbradský. Po 90 minutách pohledného fotbalu se tak oba týmy rozešly smírně.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Martin Svoboda: První půli jsme byli jasně lepší, k čemuž nám jistě dopomohlo i to, že Poděbrady nebyly kompletní. Náš fotbal byl však líbivý a hodně šancí jsme neproměnili. Ve druhé půli byl obraz hry vyrovnanější. To, že jsme o vítězství přišli v poslední minutě, nás samozřejmě mrzí. Navíc jsme stejně jako před týdnem dostali jeden gól z penalty a druhý ze standardky.




Sestavy


Opočnice
V. Košvanec [-] - J. Rychlík [-] , j. Košvanec [-] (80. M. Mazáč [-] ) , J. Mašinda [-] , J. Fiala [-] , V. Strejček [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , A. Pivný [-] , P. Rychlík [-] , F. Bradna [-]

FK Bohemia Poděbrady B
M. Dobřichovský [-] - M. Čermák [-] , M. Poděbradský [-] , P. Batelka [-] , F. Souček [-] - T. Zdražil [-] , O. Bareš [-] , R. Lacina [-] , M. Tomek [-] - J. Archalous [-] , P. Peklák [-] (80. R. Calda [-] ) -

ŽK: 30. V. Strejček - 33. R. Lacina , 51. P. Batelka , 56. M. Poděbradský .
Hráči zápasu: A. Pivný , J. Rychlík - M. Poděbradský .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: Voborník Josef - BUREŠ Jaroslav, KUBEČKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jan Klaus

Expert: Jan Sobota
Tip experta: výhra hostů

Opočnice je doma zajisté nepříjemným soupeřem, ale věřím, že favorit z Poděbrad nezaváhá a odveze si všechny 3 body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tady si myslím, že si Poděbrady výhru pohlídají, jelikož mají v úmyslu hrát na špičce tabulky. Již od začátku budou na hřišti vynikat a zvítězí vysoko nejméně o 3 branky - 1:4.