Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:30

15.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Patnácté městecké vítězství se nerodilo lehce


Branky


0

Městec Králové stále neztratil v této sezóně jediný bod. Vyhrát se mu povedlo i 15. zápas, ačkoli se hráči lídra tabulky tentokrát na tříbodový zisk hodně nadřeli. Nakonec však o vítězství 3:2 rozhodl svou druhou brankou stoper Blažek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Macháček zlobil domácí obranu

Od úvodního hvizdu sudího Salavy se hrálo aktivně. Domácí rychlé nastřelili břevno a na neúspěšné zakončení dali zapoměnout ve 14. minutě, kdy šli do vedení. Po centru z pravé strany nekompromisně zakončil z malého vápna kanonýr Dominik Vocásek.

Semice však nechtěly dát svému soupeři nic zadarmo a v polovině prvního dějství vyrovnaly. Po samostatném úniku se prosadil rychlonohý Pavel Macháček, který se trefil i před týdnem.

První půle byla na branky bohatá. Té třetí se diváci dočkali po půlhodině hry, kdy aktivitu domácích zúročil po Černovského centru hlavičkou mezi chumlem hráčů stoper Jaroslav Blažek.

Obě mužstva se sice ještě dostala do dalších šancí, ale již je neproměnila. První poločas tak vyhrál favorit z Městce Králové 2:1, ale o vítězi zápasu ještě nebylo zdaleka rozhodnuto.

Blažek odehrál vynikající zápas

O poločasové přestávce prostřídal jen domácí trenér Milan Švábenský, když nahradil obránce Ladislava Táborského Radkem Tylem. Domácí se chtěli ve druhé půli zhlidnit a většinou kombinovali na soupeřově polovině, zatímco Semice hrozily z protiútoků.

Z nich někdy vznikaly slibné šance a v 60. minutě dokonce přišlo vyrovnání, když se v chumlu hráčů prosadil Lukáš Blažek. Někteří městečtí hráči sice reklamovali ofsajd, ten však bylo opravdu těžké posoudit.

Domácí následně prokázali velkou vnitřní sílu mužstva, když se semknuli a opravdu běhali nahoru dolů, aby si vedení vybojovali zpět. Povedlo se jim to v 68. minutě, když po rohovém kopu Jaroslav Blažek nekompromisně napálil míč z hranice vápna od břevna a tyče za Málkova záda.

está branka již v utkání nepadla, a tak si Městec připsal 15. vítězství, které se však tentokrát nerodilo tak lehce jako většina předchozích.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: naše vítězství se sice očekávalo, ale vedla k němu trnitá cesta. Nehráli jsme zrovna dvakrát dobře a zápas jsme si zbytečně zkomplikovali. Na druhou stranu mě těší, že naši fotbalisté ukázali vnitřní sílu mužstva a výhru urvali. Samozřejmě musím vyzdvihnout Blažka, který skvěle splnil úkoly na stoperu a navíc dal dva góly.




Sestavy


Městec Králové
P. Hampl [-] - M. Hradečný [-] , J. Poděbradský [-] , L. Táborský [-] (46. R. Tyl [-] ) , J. Blažek [-] - M. Tůma [-] , O. Černovský [-] , M. Velenský [-] , D. Vocásek [-] (70. R. Kafka [-] ) - J. Král [-] , L. Kubelka [-] (78. P. Novotný [-] ) -

AFK Sokol Semice B
P. Málek [-] - M. Kůrka [-] , J. Bošina [-] , L. Jelínek [-] - M. Málek [-] (64. F. Krejčík [-] ) , P. Macháček [-] , M. Machala [-] , L. Blažek [-] (82. P. Brett [-] ) , P. Langer [-] (50. J. Blažek [-] ) , D. Houška [-] , J. Pavliš [-]

ŽK: 39. J. Král , 54. P. Hampl .
Hráči zápasu: J. Blažek - P. Macháček .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Salava Václav - VOBORNIK Josef, NĚMEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.