Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:30

15.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev hravě zvítězila v Seleticích


Branky


0

Od utkání Seletic s Jíkví se dal čekat vyrovnaný fotbal, jelikož šlo o střet dvou tabulkových sousedů. Téměř po celý zápas se však více dařilo hostím, kteří nakonec čtyřikrát skórovali a připsali si bez většího stresu tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Debnár otočil skóre

Již od úvodního hvizdu sudího Barocha se fotbalově lépe prezentovali hosté. Dařilo se jim kombinovat na seletické polovině a dostávat se do zakončení, zatímco domácí spíše jen čekali na svou šanci na rychlý protiútok. Toho se nakonec dočkali v 6. minutě a rovnou z něj vstřelili gól. Obrana Jíkve chybovala, Václav Klepač vybojoval balón, předal jej Čepkovi a po jeho následném prodloužení rozvlnil síť Kulhánek. Šlo o snadné zakončení do prázdné brány.

Obdržená branka hosty ještě více namotivovala. Natlačili se na polovinu soupeře a jen zřídka přicházeli o míč. Po půlhodině hry dokonce získali po ruce Kulhánka výhodu okutového kopu, který však neproměnili. Srovnání skóre se dočkali ve 36. minutě, když brankáč Jan Sobota sice vyrazil centr i první soupeřovu střelu, ale na druhé zakončení Tomáše Debnára po závaru a nedůrazu domácí obrany již byl krátký. Pro Seletice šlo o smolný gól, jelikož míč mohl na brankové čáře ještě odkopnout obránce, ale na kluzkém terénu mu balón podjel pod špunty kopačky.

Tomáš Debnár se stal hrdinou první půle, když za další čtyři minuty dokonal obrat ve skóre. Postavil si míč k přímému kopu z hranice šestnáctky a díky teči zdi, která změnila trajektorii míče do protipohybu brankáře, se mohl radovat podruhé.

První půli tak vyhráli hosté.

Střídající Poupa oživil seletický herní projev

O poločasové přestávce Seletice vystřídaly. Ze hry odešel Michal Čepek, jehož nahradil Lukáš Poupa. Na Poupovi byla vidět chuť hrát, své spoluhráče zásoboval ze středu zálohy dobrými průnikovými přihrávkami. Jako celek však byli nadále o něco málo lepší hosté a brzy vedli o dvě branky, když dostal Kamil Opelka příliš prostoru a střelou po zemi nedal díky mokrému terénu brankáři Sobotovi šanci.

Seletice se postupně dostaly do hry a role z prvního poločasu se prohodily. Tentokrát více tlačili domácí, zatímco hosté čekali na rychlé protiútoky. Právě z rychlého brejku si však vítězství pojistili svým čtvrtým gólem, když Josef Tomášek po hodině hry tváří v tvář brankáři nezaváhal a obstřelil jej.

Z tlaku Seletic žádná další branka nevzešla a ani střídání na obou stranách žádný další impulz hře nepřinesla. Dohrálo se tak za skóre 1:4 pro Jíkevské.



Ohlasy k zápasu


Seletice
Jan Sobota: Výhra Jíkve je zasloužená. Celý zápas byl soupeř silný na balónu a téměř nic nám nedovolil. V první půli jsme hráli na protiútoky a jeden se nám povedl, ale soupeř skóre otočil a po změně stran vstřelil další dva góly právě díky rychlému přechodu do útoku, který se nám tolik nedařil. Hrálo se v těžkých podmínkách, ale ty byly stejné pro obě mužstva.




Sestavy


Seletice
J. Sobota [-] - M. Najman [-] - M. Čepek [-] (46. L. Poupa [-] ) , P. Vlasák [-] , V. Klepač [-] , D. Vrchota [-] , J. Čepek [-] (85. Z. Sládek [-] ) , Z. Vlach [-] (66. M. Brtek [-] ) , L. Kulhánek [-] , J. Kulhánek [-] , O. Kraus [-]

Jíkev
V. Caudr [-] - J. Schubert [-] , J. Tomášek [-] , V. Tomišč [-] , I. Vester [-] , T. Debnár [-] (81. J. Lebduška [-] ) , D. Kyprych [-] , K. Opelka [-] , J. Mamurov [-] , M. Macek [-] , D. Tancibudek [-]

ŽK: 21. O. Kraus , 60. Z. Vlach , 62. L. Kulhánek , 75. J. Kulhánek .
Hráči zápasu: L. Poupa - T. Debnár .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: BAROCH Vladimír - HLAVIČKA Pavel, CHLÁDEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.