0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:30

15.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerov porazil Všejany Prokešovou pozdní brankou


Branky


0

Střet tabulkových soupeřů byl dle očekávání dlouho nerozhodný. Deset minut před koncem však prostřelil Josef Prokeš přízemní ranou hradbu těl před Miechovou bránou a utkání jediným gólem rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půlhodinový tlak Všejanům na gól nestačil

Domácí měli před zápasem opět problém složit sestavu, především zálohu. Náhlovský od podzimu laboruje s kotníkem, Novák zase se zuby. Improvizovanou jedenáctku však Všejany dohromady dali, a tak byli schopni nastoupit. Proti Přerovu je podporovala padesátka diváků, kteří mohli již od úvodního hvizdu sledovat dominanci svých oblíbenců. Domácí si vyvinuli velký tlak, drželi míč a soupeře k ničemu nepouštěli. Hejduk a Bouška se dokonce dostali do velkých šancí, které však neproměnili.

Až po půlhodině se obraz hry srovnal a Přerov dokonce vstřelil branku, která však nebyla kvůli ofsajdu uznána. Pravděpodobně správně, všichni sudí byli delegovaní.

Po čtyřiceti minutách hry přišel ošklivý moment, když se domácí kapitán Tomáš Šáfr vrhl skluzem do souboje a dostal kopačkou do obličeje. Hřiště opustil se zlomeným nosem a zamířil ihned do nemocncie. Pro domácí šlo o velký problém, jelikož Šáfr je nejen dobrý fotbalista, ale také velký srdcař, hecíř a znamenitý hlavičkář.

Branku diváci v první půli neviděli.

Rozhodla přízemní střela

O poločasové přestávce trenéři nevystřídali, avšak pro domácí bylo otázkou, jak reagovat na Šáfrovo zranění. Jan Truksa nakonec stáhl Boušku do středu zálohy. Pro Boušku jde o zajímavou sezónu. Fyzicky je v životní formě, má naběháno a natrénováno, ale na druhou stranu selhává v šancích, jaké v minulých sezónách s přehledem proměňoval. Nejinak tomu bylo proti Přerovu.

Po změně stran hrál lépe Přerov, ale nevypracoval si vyložené šance. Přesto musel domácí brankář Miech vytáhnout dva skvělé zákroky, jednou proti hlavičce k tyči a jednou proti tečovanému zakončení. Všejany šly dvakrát do přečíslení, ale vždy pokazily finální či předfinální přihrávku.

Jediná branka zápasu padla v 81. minutě. Po centru a následných dvou nedůrazných hlavičkách si jeden z přerovských hráčů míč zpracoval u penaltového puntíku, načež si křikl útočník Josef Prokeš a ve sprintu propálil míč hradbou těl za Miechova záda.

Všejany následně vysunuly stopera a směřovaly všechnu energii do útoku, ale branku nevstřelily. Sice mohly mít penaltu, ale hráč soupeřův faul příliš přihrál, a tak se neodpískala.

V poslední šanci na srovnání Bouška z úhlu Valentovu bránu vysoko přestřelil.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: Musím nás pochválit, že jsme měli vzhledem k počasí skvěle zválcované a vyčesané hřiště. Se skládáním mužstva to již bylo horší, stále máme mnoho hráčů zraněných a někteří opět museli do práce. V zápase se nám nejvíce povedla první půlhodina, v níž jsme bohužel gól nevstřelili. Neporadili jsme si ani s několika přečísleními a soupeř nás v závěru potrestal.




Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - V. Bárta [-] (63. M. Mádle [-] ) , P. Novák [-] , D. Říha [-] , M. Hanuš [-] , P. Bouška [-] , J. Říha [-] , D. Hejduk [-] , L. Hofírek [-] , T. Šáfr [-] (41. R. Šáfr [-] ) , L. Michl [-]

Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - J. Melichar [-] , M. Forejt [-] , J. Cílek [-] , J. Kadeřávek [-] - L. Bokšay [-] , F. Skuhravý [-] , T. Vodička [-] - M. Šenkýř [-] , J. Prokeš [-] (89. J. Adamec [-] ) - T. Galbavý [-] (87. M. Vlček [-] )

ŽK: 25. T. Šáfr , 63. D. Hejduk - 36. T. Galbavý , 39. F. Skuhravý .
Hráči zápasu: L. Miech .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Růžičková Karolína - KUBEČKA Matěj, HAVLAS Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.