0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

14.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovanice vyválčily proti Kostomlatům remízu


Branky


1

Kovanice rozhodně nešly do zápasu proti třetím Kostomlatům jako favorité. Přesto udržely bezbrankovou remízu a získaly cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla zcela vyrovnaná

Do prvního zápasu rozhodně nevstupovali domácí fotbalisté z Kovanic v roli favoritů. Průběh podzimní části sezóny byl pro ně jedním velkým zklamáním, když ji zakončili na předposledním místě. Naopak Kostomlaty přezimovaly na nečekané třetí příčce, a tak se ve vzájemném střetnutí dalo očekávat jejich hladké vítězství.

Od prvních minut však bylo znát, že cestu za třemi body budou mít hosté těžkou. Nejen že jejich případné kombinační hře nesvědčil těžký terén, ale domácí hýřili před stovkou fanoušků aktivitou a nevypustili jediný souboj. Herní projev obou mužstev tak byl zcela vyrovnaný a v jediné vyložené šanci prvního dějství se ocitl hráč domácích, který ji však nedokázal úspěšně zakončit.

Do šaten tak šla mužstva za bezbrankového stavu, který nechával druhé dějství zcela otevřené pro případný úspěch obou týmů.

Z remízy měli větší radost domácí

O poločasové přestávce neprovedli trenéři žádná střídání. Herní projev byl vyrovnaný i po změně stran. Kovaničtí se zdáli být dobře fyzicky připravení, jelikož se dokázali držet soupeřova tempa a také se dostali do několika šancí. O něco málo více jich měli hosté, ale všechny je do jendé zlikvidoval golman Vít Lorenc, který přišel do Kovanic během zimní přestávky z Loučeně. Při své premiéře v kovanickém dresu odchytal zápas snů, působil opravdu jistě a čisté konto stejně jako jeho kolega v druhé bráně Martin Vacek udržel až do závěrečného hvizdu.

Získaný bod jistě dopomůže Kovanicím v tvrdých záchranářských bojích o udržení se v soutěži, naopak pro Kostomlaty je ztrátou. Ve druhém jarním kole Kovanice pojedou do Běrunic, Kostomlaty pak přivítají Kostelní Lhotu, která na úvod jara podlehla 1:4 lídrovi tabulky z Městce.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: Se získaným bodem rozhodně můžeme být spokojeni, moc lidí jej asi před zápasem nečekalo. Remíza odpovídá předvedeným výkonům. Každopádně musím pochválit našeho nového brankáře Víta Lorence, který neudělal jedinou chybičku a navrch skvěle dirigoval celou obranu.




Sestavy


FK Kovanice
V. Lorenc [-] - P. Kukla [-] , Z. Gajdoš [-] , T. Černý [-] , M. Vagenknecht [-] , R. Bulíř [-] (75. O. Koutek [-] ) , A. Hobort [-] (89. J. Soukal [-] ) , J. Vanický [-] , D. Poklop [-] , P. Kopecký [-] , M. Stránský [-]

Sokol Kostomlaty
M. Vacek [-] - M. Pavlíček [-] (71. Š. Kořán [-] ) , M. Janáček [-] , L. Vorlíček [-] , K. Neagu [-] (75. T. Houdek [-] ) , J. Raška [-] , M. Zalabák [-] , M. Šulc ml. [-] , T. Dvořák [-] , J. Novák [-] , P. Dvořák [-]

ŽK: 30. M. Vagenknecht , 69. P. Kukla - 10. M. Šulc ml. , 30. T. Dvořák , 90. P. Dvořák .
Hráči zápasu: V. Lorenc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LÖWE Vilém - KUBEČKA Matěj, VOBORNIK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 3. 2018 20:07
Byl jsem se podívat a jestli tohle bylo vyrovnané utkání, tak jsem asi byl na jiném zápase. Zejména druhý poločas Kostomlaty nepustily Kovanice prakticky za půlku, svůj tlak ale nedokázaly proměnit v gól, který by rozhodčí uznal.