R. Fink 47.
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

14.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Městec nadělil Kostelní Lhotě čtyři góly a stále neztratil ani bod


Branky


47. R. Fink - 37. M. Tůma , 53. O. Černovský , 60. R. Kafka , 65. R. Kafka
0

Městec Králové proplul podzimní polovinou sezóny zcela suverénně, když nastoupil do 13 utkání, z nichž všechna vyhrál. Mnoho fanoušků tak mohlo být zvědavých, zda bude SKMK v obdobných výkonech pokračovat i na jaře. První utkání po zimní pauze odehráli městečtí fotbalisté na půdě konkurenční Kostelní Lhoty a hravě zvítězili, když jí nadělili 4 góly. Zastaví Městec v této sezoně někdo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól se čekalo přes půl hodiny

Favorizovaní hosté do utkání nastoupili s pokorou, vědomi si soupeřových kvalit. Přesto hned v první minutě zbytečně ztratili míč, což Kostelka nepotrestala jen vinou nedostatečně přesného zakončení. Po tomto varovném výstřelu se hosté začali koncentrovat více a s klidem drželi balón. Špatně připravené hřiště však případné kombinační hře příliš nesvědčilo, a tak se hosté drželi spíše kolem středu hřiště. Více šancí tak měli spíše domácí fotbalisté, nešlo však o žádné loženky.

Bezbrankový stav se změnil až ve 37. minutě, kdy se záložník Martin Tůma odhodlal k sólu z poloviny hřiště, při němž obehrál tři obránce a nakonec si položil i brankáře Máchu. Zakončení do prázdné brány již pro něj bylo hračkou. Další gól již šedesátka diváků v první půli neviděla, a tak šla mužstva do kabin za relativně otevřeného a nerozhodnutého skóre.

Fink dodal domácím naději

Poločasovou přestávku nevyužil k střídání ani jeden z trenérů. Milan Švábenský, lodivod Městce, se snažil svým svěřencům vštípit, že by je měla vstřelená branka uklidnit. Ironicky však do druhé půle vstoupili hosté zle a během dvou minut bylo skóre srovnané, když propadla pravá strana obrany, načež vyběhnutého brankáře Hampla z úhlu prostřelil útočník Roman Fink.

Hráči Kostelky tak získali velkou naději na bodový zisk proti favoritovi a byli ochotni pro něj udělat vše. Sebevědomí jim však podlomila branka hostí z 53. minuty, kdy po faulu na Kubelku proměnil pokutový kop Ondřej Černovský. Od šedesáté minuty již Městečtí vývoj utkání kontrolovali, nedostatečně fyzicky připravení domácí zkrátka odpadli.

Na 1:3 se trefil po dlouhém balónu od Blažka Kafka. Po pouhých pěti minutách se Kafka trefil znovu po samostatném úniku a bylo definitivně rozhodnuto.

Utkání se následně už jen dohrávalo a na hřiště se dostali i hráči Městce, kteří běžně tolik nehrají, aby nasbírali v nabitém kádru cenné minuty.



Ohlasy k zápasu



Městec Králové
Milan Švábenský: Věděli jsme, že soupeř není špatný, a šli jsme do zápasu s pokoru. V první půli jsme měli míč většinou my, ale soupeř si vypracoval více šancí, nikoli však vyložených. K vítězství nám dopomohlo hlavně to, že ve druhé půli soupeř fyzicky zcela odpadl. Co musíme zlepšit je hra dozadu, v té jsme dnes nepodali zdaleka optimální výkon. S výsledkem jsme rozhodně spokojení.



Sestavy


SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - T. Pokorný [-] , J. Čábelka [-] , M. Kvíz [-] - D. Hovorka [-] , L. Bláha [-] , T. Andrle [-] - R. Fink [-] - M. Telipský [-] (64. M. Drobný [-] ) , J. Barták [-] (82. J. Záhora [-] ) , M. Mácha [-]

Městec Králové
P. Hampl [-] - M. Hradečný [-] (55. D. Vocásek [-] ) , J. Poděbradský [-] , L. Táborský [-] , J. Blažek [-] - M. Tůma [-] (72. O. Janouch [-] ) , O. Černovský [-] , J. Král [-] (60. M. Křovina [-] ) , R. Kafka [-] - M. Velenský [-] , L. Kubelka [-] (80. R. Tyl [-] ) -

ŽK: 23. M. Mácha , 44. D. Hovorka , 55. R. Fink .
Hráči zápasu: R. Kafka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hlavička Pavel - RŮŽIČKOVÁ Karolína, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.