2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

14.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďalovice herním projevem nenadchly, tři body však udržely doma


Branky


0

Do utkání s Přerovem nad Labem šli hráči Rožďalovic v rolích janých favoritů. Přesto neúspěšně dobývali branku hostí až do samého závěru první půle, a nakonec zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem. Přerov se tak ukázal jako důstojný soupeř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím chyběly obory

Do prvního jarního utkání vstoupily Rožďalovice bez některých svých opor, které vyřadily ze hry karetní tresty, zranění i nemoce. Například Moravec či kanonýr Hora do utkání vůbec nezasáhli a na střídačce byli připraveni pouze dva fotbalisté.

Hřiště bylo v Rožďalovicích připraveno na úvodní jarní kolo vzhledem k počasí až nezvykle dobře, a tak napomáhalo kombinační hře. Tou jsou domácí na okrese známí, bez opor se jim však příliš nedařila. Na mužstvu byla znát nerozehranost a u některých hráčů možná i nedostatečně tréninkově využitá zimní pauza. Podprůměrný herní projev osmdesátku příchozích fanoušků příliš bavit nemohl. Šance obou mužstev by spočítali na prstech jedné ruky.

V domácí braně působil Jiří Kumstýř tradičně jistým dojmem, na druhé straně ani Milan Valenta neměl příliš těžké práce a dlouho držel čisté konto. Nakonec však inkasoval minutu před koncem první půle, když jej po rychlé kombinační akci prostřelil z vápna útočník František Veselý.

Veselý se trefil i po změně stran

Poločasové přestávky nevyužil ke střídání ani jeden z trenérů. Do druhého dějství vstoupila obě mužstva namotivovaná a s maximálním nasazením. Více z několika takto aktivních minut vytěžili domácí, když jejich vedení ve 48. minutě zdvojnásobil František Veselý další přesnou střelou z vápna.

Přerovští se však nenechali zlomit ani druhou inkasovanou brankou a sebedůvěra se jim vrátila po brance, kterou vstřelil po necelé hodině hry útočník Josef Prokeš. Ve zbytku zápasu již diváci žádné vyložené šance neviděli, a tak zůstaly tři body v Rožďalovicích.

Jejich hráči mohou být spokojeni s výsledkem a s bodovým ziskem, nikoli však s předvedenou hrou. Ta postrádala po zimní pauza kvalitu, jakou měla po celý podzim. V příštím kole čeká Rožďalovice těžké utkání na půde poděbradského B týmu, které jistě poodhalí skutečnou připravenost a sehranost obou mužstev.



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Miroslav Kořínek: Hrálo se na dobře připraveném terénu, avšak poprvé jsme pohledně a zároveň účinně zakombinovali až v samém závěru první půle, z čehož padl gól Veselého. Ten se prosadil i zkraje druhé půle, nakonec jsme vyhráli po gólu soupeře 2:1. Za tři body jsme samozřejmě rádi, ale herní projev dnes vázl. Každopádně nám do příštího utkání věřím a považuji nás za favority.




Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - F. Veselý [-] , R. Černý [-] , J. Vlček [-] (33. M. Jantač [-] ) , J. Veselý [-] , R. Jindřich [-] , J. Najmon [-] , J. Hojsák [-] , J. Chlomek [-] , L. Dont [-] , T. Pavel [-]

Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - L. Koutský [-] (83. L. Palas [-] ) , M. Forejt [-] , T. Galbavý [-] (77. P. Cabrnoch [-] ) , J. Kadeřávek [-] - J. Jíra [-] , T. Vodička [-] , F. Skuhravý [-] , L. Bokšay [-] - J. Prokeš [-] , M. Šenkýř [-] -

Hráči zápasu: J. Kumstýř , F. Veselý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - VOLF Zdeněk, ŠPAČEK Přemysl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.