2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 17:00

14.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnice v odloženém utkání porazila Seletice


Branky


0

Seleticím se na jaře zatím příliš nedaří, a tak se jich Opočnice, ač bojuje o záchranu, nezalekla. Nebojácnost, aktivita a efektivita v zakončení pak domácím vynesla cenné 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Rychlík se trefil dvakrát během tří minut

Obě mužstva vstoupila do utkání opatrně a nepouštěla se do větších útočných akcí. Hráči si netroufali na individuální finesy a kombinace obou týmů většinou končily před soupeřovou šestnáctkou.

První gólová střela přišla v 18. minutě, když domácí Jan Rychlík převzal dobrou přihrávku a lišácky přehodil brankáře Jana Sobotu, který se mezi tři tyče vrátil po vleklém zranění kolene.

O pouhé 2 minuty později se Jan Rychlík prosadil podruhé, když dostal přihrávku do vyložené šance, v níž Jana Sobotu opět přelstil, tentokrát střelou do protipohybu.

Hosty průběh zápasu zaskočil a samozřejmě se s ním snažili něco udělat. Hrozili ze standardních situací, ale šancí ze hry si příliš nevypracovali. Podobně na tom byli i domácí, kteří se zbytečně nehnali dopředu a spíše si hlídali své nadějné dvoubrankové vedení.

Šance by se daly spočítat na prstech jedné ruky

O poločasové přestávce domácí vystřídali. Útočníka Petra Sixtu na hřišti nahradil mladší Vojtěch Strejček. I po změně stran se pokračovalo v opatrné hře, v níž bylo k vidění mnohem více nepřesností než šancí či střel.

Seletice byly nadále nejnebezpěčnější ze standardních situací, Klepač z jedné takové i trefil břevno. Definitivní pojistku pro domácí mohl zajistit Jan Rychlík, jemuž však brankář Sobota dobrým dvojzákrokem v završení hattricku zabránil. Seletice si sice ještě vypracovaly několik menších šancí, ale brankáře Václava Košvance neprostřelily.

Opočnice si tak připsala důležité tři body, které se v tvrdém boji o záchranu jistě budou hodit. Naopak v Seleticích je jsitě o poznání horší nálada, jelikož se hráči po zimní přestávce opravdu trápí. Malou omluvou je pro Seletické jen to, že pro zápas v Opočnici postrádali několik hráčů ze základní sestavy.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Jan Sobota: Trápí nás marodka, hodně hráčů sužují zranění. Ani já ještě nemám koleno doléčené, ale klukům jsem chtěl pomoct. Bohužel jsme opět nedokázali bodovat a pokračujeme v hrůzných jarních výsledcích. Tentokrát jsme brzy dostali dva góly hned po sobě a nedokázali jsme se z nich otřepat. Přesto byl zápas spíše remizový.




Sestavy


Opočnice
V. Košvanec [-] - J. Štítkovec [-] (64. j. Košvanec [-] ) , P. Sixta [-] (46. V. Strejček [-] ) , J. Rychlík [-] (85. M. Šrůt [-] ) , J. Mašinda [-] , M. Rychlík [-] (71. P. Rychlík [-] ) , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , A. Pivný [-] , M. Svoboda [-] , F. Bradna [-]

Seletice
J. Sobota [-] - M. Najman [-] - V. Klepač [-] , J. Kulhánek [-] , M. Brtek [-] , R. Pohl [-] (78. Z. Sládek [-] ) , M. Horák [-] , L. Kulhánek [-] , J. Čepek [-] , D. Vrchota [-] , Z. Vlach [-]

Počet diváků: 75. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - KARLÍK Milan, SALAVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.