Rostoklaty doma porazily rezervu Kouřimi


Branky


8

Kouřim se mohla v případě úspěchů na soupeře v tabulce dotáhnout, leč nestalo se tak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Rostoklaty
Kadláček Petr (Trenér): Sobotní zápas se hrál ve velkém vedru a naším soupeřem bylo mužstvo kouřimské rezervy. Už ve 14té minutě po dlouhém výkopu golmana Nechvátala důsledně sledoval balon Hraník a po klice golmanovi otevřel skóre. Hosté kontrovali pěknou akcí, ale naštěstí náš brankař rybičkou vytěsnil na roh. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:0 a nám bylo jasné, že pokud chceme naplno bodovat, musíme sakra přidat. Popravdě řečeno úvod druhé půle patřil spíše hostům, ale naši obránci to zvládli, Nechvátal vytáhl další super zákrok a řekl bych, že v tuto chvíli jsme začali tahat za delší konec pomyslného lana my. Touš a Belovski vyprášili jejich brankaři rukavice a poté přišla i druhá branka, Hraník nahrál doprava rozeběhnutému Menšíkovi a ten bombou trefil za háky na dlouhou tyč. Belovski po Škrétově dloubáku sice přestřelil, ale Toušovu přihrávku už Čabrádek přetavil ve třetí branku. Hosté potom už tolik nezlobili, posledních zhruba 10 minut jsme drželi míč na našich kopačkách a utkání v klidu dohráli. Když jsem v předešlých zápasech chválil rozhodčí, musím to udělat i teď, pískal objektivně a jelikož byl neustále v pohybu, tak mu nic neušlo.




Počet diváků: 45. Rozhodčí: Špaček Přemysl - CENIGR Lukáš (N), KOČÍ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Rostoklaty | Středočeský | Kolín
Hodnocení úrovně zápasu: 10
Rozhodčí - Špaček Přemysl: 10
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 5
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Rostoklaty: 9
Výkon hostů - TJ Kouřim B: 8
Hodnocení hráčů - domácí: Zdeněk Nechvátal - 9, Pavel Škréta - 9, Ondřej Machů - 9, Petr Touš - 9, Filip Čabrádek - 9, Sasho Belovski - 9, Ondřej Vraj - 9, Milan Kubelka - 9, Vladimír Čepička - 9, Petr Bláža - 9, Michal Dohnal - 9, Jiří Šrail - 9, Jan Hraník - 9, Tomáš Menšík - 9,

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek, Vedení klubu - SK Dobřichov | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích