Rostoklaty zvládly zápas s Třebovlí ve velkém stylu


Branky


23. V. Čepička , 31. P. Touš , 55. P. Bláža , 62. S. Belovski , 69. O. Bílek (vl.) , 80. P. Bláža - 59. O. Machů (vl.)
5
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Rostoklaty
Petr Touš: "V tomto utkání jsme se už potřebovali chytit a psychicky se zvednout. Samotný začátek nasvědčoval tomu, že by to mohlo vyjít. Ve velké šanci se ocitl Bláža, ovšem v tuto chvíli ještě neskóroval. Po Dohnalově přímáku vrátil Čabrádek do ohně, Touš protáhl golmana a Čepička byl na správném místě - 1:0. Do půle ještě zúročil jemnou tečí Touš Škrétou skvěle kopnutý přímák - 2:0. Bláža vybojoval míč, posunul Machů a jeho střílený centr stačil ještě usměrnit do branky - 3:0. Vychytanou nulu našemu brankaři překazil vlastní gól, ale vzápětí Belovski zvýšil po rohu Bláži na 4:1. Hosté nám vrátili, když si Čabrádkův centr srazili sami mezi 3 tyče, takže bylo 5:1 a zápas uzavřel šestou brankou Bláža. Hosté ať si svůj výkon vyhodnotí sami, z jejich strany jsem zaznamenal tyč a jednu povedenou střelu, kterou zneškodnil náš brankař. Nám se zápas vyvedl, velká spokojenost s nasazením a pochopitelně s výsledkem. Utkání s přehledem řídil rozhodčí Sedláček. Trenér: Kadláček Petr."




Počet diváků: 40. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - KUBELKA Ladislav (N), STRÁNSKÝ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Rostoklaty | Středočeský | Kolín
Hodnocení úrovně zápasu: 10
Rozhodčí - SEDLÁČEK Jiří: 10
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 1
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Rostoklaty: 10
Výkon hostů - SK Třebovle: 8
Hráč utkání - domácí: Ondřej Machů
Hráč utkání - hosté: Pavel Bobek
Hodnocení hráčů - domácí: Zdeněk Nechvátal - 10, Pavel Škréta - 10, Ondřej Machů - 10, Petr Touš - 10, Filip Čabrádek - 10, Lukáš Cenigr - 10, Milan Kubelka - 10, Vladimír Čepička - 10, Jakub Gerši - 10, Petr Bláža - 10, Petr Strnad - 10, Michal Dohnal - 10, Jiří Šrail - 10, Marek Šperlich - 10, Tomáš Menšík - 10,

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek, Vedení klubu - SK Dobřichov | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů