Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Růžička táhne Pečky za titulem


26

Hattrickem Štěpána Růžičky porazilo AFK celek Býchor a nyní bude čekat, jestli Jevany klopýtnou v Kouřimi. Pokud ano, mohly by vypuknout postupové oslavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chybující hráči Býchor věnovali vedení hostům

Ve šlágru kola se proti sobě postavily týmy Býchor a Peček. Pečeckému AFK šlo proti zdatnému soupeři o hodně, ale domácí do sestavy nemohli z různých důvodů postavit hned čtyři hráče základní sestavy. Na skvěle upraveném hřišti ale ani hosté z Peček nebyli kompletní a tak bylo otázkou, jaké taktiky budou slavit úspěch.

 

Jako první udeřil hostující celek, když Štěpán Růžička přelstil gólmana a poté prostřelil i obránce, který se snažil brankáře na brankové čáře zastoupit - 0:1. Druhá branka padla po chybné rozehrávce domácího brankáře, který namazal Štěpánovi Růžičkovi a ten pak už jen vysokým obloukem trefil odkrytou svatyni - 0:2.

 

Hosté si tak vytvořili již v prním poločase solidní náskok a mohli hrát v klidu.

Býchory zvládly pouze korekci výsledku

Druhá půle začala dalším gólem v síti Býchor. Štěpán Růžička zkompletoval hattrick, když využil ztráty míče domácích a kromě okénka otevřené obrany Býchor našel i místo okolo brankáře Chvalovského - 0:3.

Čestný úspěch pro domácí zařídil Vít Chadraba, který dokázal prostřelit hostujícího Cihláře - 1:3. Domácí se sice pokoušeli zvrátit stav utkání, ale na víc než jen na kosmetické upravení vysledku to nestačilo. Hosté tedy získali tolik cenné body do tabulky a udrží první místo do posledního kola.

O první místo se po nedělních výsledcích bude hrát až do posledního kola, protože Jevany uspěly v Kouřimi a tím pádem je soutěž napínavá až do konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč: Do zápasu jsme vstupovali bez čtyř opor základní sestavy. Přesto jsme dokázali být lídrovi tabulky minimálně rovnocenným soupeřem. Bohužel všechny branky pramenily z našich chyb a ztrát, zaskakujícího brankáře Chvalovského tak jednou prověřil tvrdou střelou Růžička. My jsme opticky měli více balón pod kontrolou, ale vypracovali jsme si málo situací, kdy bychom ohrozili branku. Prakticky jsme Cihláře neprověřili. V příštím zápase budeme chtít odčinit domácí ztrátu a pojedeme do Žiželic pro výhru.

AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Obě mužstva již ke konci sezóny odehrály zápas nekompletní a já musím poděkovat některým hráčům, jelikož upřednostnili tento zápas před plánovanou rozlučkou T. Rosického a navíc museli do zápasu zasáhnout ne úplně zdraví hráči. Domácí tým má velmi zkušené mužstvo, na kterém je vidět jeho působení v krajské soutěži a tak jsme museli hrát hodně zatažení a spoléhat na jednu z mála fotbalových věcí, ve kterých jsme mohli domácí přehrát. A to byly rychlé protiútoky. Z těch jsme po celý zápas hrozili a domácím rychlost našich hráčů dělala problémy. Býchorští měli po celý zápas herní převahu, ale Růžička dokázal dvakrát využít zaváhání domácího branká ře a jedním brejkem nám vystřílel vítězství a další důležité body. Zápas velmi dobře odřídil rozhodčí Křivka.



Sestavy


TJ Sokol Býchory
M. Chvalovský [-] - L. Lev [-] , K. Koubek [-] , M. Škopek [-] , O. Vaňkát [-] , P. Kedršt [-] , J. Teplý [-] , A. Chvalovský [-] , L. Funda [-] (22. V. Pošík [-] ) , R. Tafel [-] , V. Chadraba [-]

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - M. Macháček [-] , T. Plaček [-] , T. Holub [-] , T. Jedlička [-] (57. M. Štégl [-] ) , M. Materna [-] , J. Králík [-] , M. Novák [-] , Š. Růžička [-] (65. L. Novák [-] ) , O. Richter [-] , M. Modrovič [-]

ŽK: 55. T. Holub , 60. M. Materna .
Hráči zápasu: Š. Růžička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KŘIVKA František - JIRKOVSKÝ Zdeněk (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Adam Baško
Tip experta: remíza

Komentář redakce: Lídra čeká další "top" soupeř a nutně musí bodovat k udržení prvního místa.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů