2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobráč získal potřebné tři body


Branky


26

Pro absolutní jistotu záchrany potřeboval tým Dobrého Pole naplno bodovat a to se mu po dvou brankách z první půle podařilo. Za hosty snižoval deset minut po přestávce Bulíř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Dobráče vynesla dvougólový náskok

Aby Dobré Pole mohlo mít klid již před posledním kolem, bylo potřeba získat proti outsiderovi nejlépe všechny tři body. Jenže tým Červených Peček již hraje bez zábran a stává se nevyzpytatelným protivníkem.     První poločas byl ve znamení převahy Dobrého Pole, jeho hráči si vytvářeli slibné příležitosti, ale proměnit dokázali jen dvě a to je ve druhé půli mohlo mrzet. Ale pojďme postupně.   Už v desáté minutě Královský skluzem posunul míč na Žirovnického, který z velkého vápna vyslal ne příliš podařenou střelu doprostřed branky. Díky odskoku na mokrém trávníku ji brankář pouze vyrazil a dobíhající David Špička otevřel skóre - 1:0.   Za nedlouho potom po ojedinělé šanci šly Pečky do rychlého protiútoku tři na tři, ale finální přihrávka na malé vápno šla do ofsajdu. Další příležitost si připravili domácí borci. Potůček obešel obránce, udělal kličku brankáři a střílel do prázdné. K jeho smůle se stihl vrátit pečecký obránce a vykopával míč téměř z brankové čáry.   Pět minut před odchodem do šaten rozehrál Královský nakrátko rohový kop, dobropolský stoper našel stříleným centrem na malém vápně Marcela Potůčka a ten míč ze vzduchu uklidil do sítě - 2:0.   V samotném závěru poločasu měl třetí gól na kopačce Žirovnický. Kušta centroval ze strany, Žirovnický ale z malého vápna překopl téměř prázdnou branku.  

Iniciativu převzali hosté

Do druhého poločasu domácí hráči nepochopitelně zvolnili, umožnili hrát více soupeři a ti dokázali brzy snížit na rozdíl jediného gólu. Rauch přesprintoval obránce Dobráče, poslal míč před branku na nabíhajícího Zdeňka Bulíře a ten z úrovně penalty dopravil míč za záda Neveselého - 2:1.

 

Jinak druhý poločas moc fotbalové krásy nenabídl a za zmínku stojí snad jen šance Štiky, který po průniku Potůčka a jeho přihrávce zakončoval na zadní tyči v jasné příležitosti vedle tyče.   Potřebné body tak Dobropolští uhráli a poslední zápas sezóny si mohou užít v klidu.


Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: V prvním poločase jsme měli hru pod kontrolou, i když se nám nedařila kombinace, vynahrazovali jsme jí bojovností, chutí vyhrát a díky tomu z toho bylo poločasové vedení o dvě branky. Ve druhé půli jsme chtěli pokračovat v bojovnosti a přidat přesnost jak v kombinaci, tak zakončení. To se nám bohužel nepodařilo, opět jsme se jakoby báli hrát, nenabízeli jsme se a nakonec se strachovali o výsledek. I tak jsem rád, že jsme pro nás velmi důležitý zápas zvládli a do Velimi si půjdeme bez nervů zahrát na pěkný trávník.

FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: Naše zápasy jsou jako přes kopírák. V prvním poločase necháme soupeři náskok, který ve druhé půli marně doháníme. V Dobrém Poli tomu nebylo jinak. Začátek jsme sice zvládli, ale po chybě brankáře jsme opět prohrávali. Domácí hrozili zejména po standardních situacích, ale naše obrana pracovala spolehlivě. Až chvilku před přestávkou jsme nepohlídali po rozehraném rohu zadní tyč a bylo to 2:0. Ve druhé půli jsme více drželi míč a přicházely i šance. Po průniku Raucha doklepl míč Bulíř a snížil. I přesto, že jsme měli více ze hry, žádná další šance už brankou neskončila a všechny body tak zůstaly v Dobrém Poli.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , L. Ledvina [-] , T. Jícha [-] , P. Varyš [-] - D. Špička [-] , P. Královský [-] , T. Kušta [-] , O. Štika [-] (80. F. Krejčí [-] ) - J. Žirovnický [-] , M. Potůček [-] -

FK Červené Pečky
M. Hendrych [-] - R. Panic [-] , M. Rauch [-] , J. Přiklopil [-] , D. Zdeněk [-] , P. Podnecký [-] , T. Charouzd [-] , Z. Bulíř [-] , P. Zelenka [-] , J. Svoboda [-] , P. Pospíšil [-]

ŽK: 50. T. Kušta , 87. F. Krejčí .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PIKNER Roman - VARYŠ Petr (N), ČERMÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Adam Baško
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Dočkají se Č. Pečky druhé výhry v ročníku? Dobráč ale bude nejspíš nad jejich síly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích