1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany se stále drží naděje


Branky


44. M. Hanousek - 1. M. Švehla , 29. M. Švehla (p.) , 59. J. Klucska
26

Branka v první minutě dodala hostům klid, ale zápas to pro ně jednoduchý nebyl, zvlášť když domácí před poločasovou přestávkou snížili na 1:2. Nakonec Plaňany vezou kýžené tři body a stále nevzdávají šanci na záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka v první i poslední minutě poločasu

Úvod zápasu poznamenala rychlá branka hostujících Plaňan, když se po rychlém útoku gólově prosadil Marek Švehla a hned v první minutě otevřel účet zápasu - 0:1. Následující čtvrthodina ale nabídla kopanou odpovídající celkům hrajícím o záchranu. Množství soubojů, nepřesných přihrávek a chyb, ale další brankové příležitosti si hráči vytvořit nedokázali.

 

Již sestupující Červené Pečky byly soupeři minimálně vyrovnaným soupeřem a když po úvodní oťukávané zjistily, že se dá hrát, přišly i šance. Ve dvacáté minutě střílel po odrazu míče z hranice šestnáctky Svoboda, ale míč šel mimo tyče. O chvilku později po závaru před Hradeckého bránou zkoušel střelu přes hlavu Bulíř, ale trefil pouze za ním stojícího Břichnáče do obličeje.

 

Vzrušení přinesla i akce Zdeňka, který posílal přízemní centr z pravé strany. Snadný míč ale plaňanskému brankáři vypadl, naštěstí pro hosty se nikdo z domácích hráčů k míči nedostal. Plaňanští poznali, že musí přidat na aktivitě a po šikovném prostrčení Švehly postupoval k pečecké bráně Freund, ale míč mu v rozhodujícím okamžiku utekl.

 

Ale Plaňany přeci jen navýšily náskok. Freund se dostal s míčem do velkého čtverce, snažil se vykličkovat ke střele, ale byl faulován. Penaltu s přehledem proměnil tradiční plaňanský střelec, Marek Švehla - 0:2.

 

Domácí ale dál hráli otevřenou partii a hosty přehrávali. Dobrou střeleckou pozici měl Rauch, ale netrefil dobře a se slabou střelou si Hradecký poradil. Aktivní Rauch se o chvilku později prohnal kolem plaňanských obránců, od brankové čáry vracel míč na Zdeňka, ale ten byl dobře pokrytý a k zakončení se nedostal. Za minutku na to dostal do uličky mezi stopery míč Bulíř, ale tísněný vystřelil slabě.

 

Branky se domácí dočkali v poslední minutě. Pečečtí vybojovali míč na své polovině, ten rychle putoval na pravé křídlo, odkud našel Podnecký zpětnou přihrávkou na velkém čtverci Matěje Hanouska, který skákavou střelou k tyči trefil snížení stavu na 1:2.

Klucska pečetil výhru

Žádný úžasný fotbal se nehrál ani ve druhém dějství, ale domácí bohužel stále nemají potřebný klid ve finálním řešení útočných akcí a hosté si dokázali po patnácti minutách zajistit pojistku na tři body. Třetí gól vstřelil Josef Klucska a stanovil konečný výsledek - 1:3.

 

Plaňany se tak stále drží stébla naděje. V tabulce jsou jedenácté, ale na nesestupové pozice ztrácí čtyři body.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: Týden co týden se opakuje to samé. Začátek zápasu, darujeme soupeři vedení. Tentokráte opět v první minutě. Když jsme svou liknavostí v rozehrávce nabídli Plaňanům druhý gól, vypadalo to s námi všelijak. Hrou jsme sice nezaostávali, ale naše koncovka je žalostná. Před poločasem jsme přeci jen dokázali snížit, ale i přes množství šancí ve druhé půli se nám další gól vstřelit nepodařilo. Naopak po jediné střele hostů ve druhé půli jsme opět inkasovali.




Sestavy


FK Červené Pečky
M. Hendrych [-] - M. Rauch [-] , J. Přiklopil [-] , D. Zdeněk [-] , T. Podnecký [-] , P. Podnecký [-] , T. Charouzd [-] , Z. Bulíř [-] , P. Zelenka [-] , M. Hanousek [-] , J. Svoboda [-] (88. K. Čermák [-] )

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - P. Břichnáč [-] , J. Klucska [-] (89. V. Gunár [-] ) , T. Freund [-] , K. Hanzálek [-] , M. Češner [-] , P. Málek [-] (87. L. Ležal [-] ) , O. Lazaryev [-] , J. Andrašík [-] (65. M. Jambor [-] ) , M. Švehla [-] , D. Konůpek [-]

ŽK: 47. M. Češner , 76. J. Klucska , 83. T. Freund .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - POSPÍŠIL Ondřej (N), FREUND Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jirka Stoupa
Tip experta: výhra domácích

Pokud Plaňany nepřivezou z Č. Peček tři body, tak mohou nejspíš balit kufry do trojky. Ale nebude to snadné a proto tipuji druhou výhru Peček v soutěži. Podzimní zápas skončil 3:1 pro Plaňany.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Plaňany sice už jsou jednou nohou ve třetí třídě, ale v Červených Pečkách zvítězí.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů