0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úpornou bitvu rozhodl Tlučhoř


Branky


26

Jediná branka, jejímž autorem byl hostující Luděk Tlučhoř, rozhodla o importu tří bodů do Krakovan. Domácí Viktoria si tak komplikuje situaci ohledně záchrany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Viktoria nastoupila s důrazem

Do Radimi na krásné hřiště místní Viktorie přijeli hoši z Krakovan. Těm už o nic podstatného, kromě té nejlepší konečné pozice, nejde, ale domácí potřebují ještě nějaké bodíky na své konto připsat. A tak není divu, že do utkání vlétli Viktoriáni pěkně nažhavení. Důrazně a od podlahy...

 

Ale první šanci si připravili hosté. Kutil zatáhl míč po straně, poslal ideální přihrávku před kasu domácího Hanuše, ale k zakončení se nikdo z jeho spoluhráčů nedostal. Lepší příležitost si vytvořili okolo dvacáté minuty domácí. Po šikovném průniku ze strany ale zakončení nadvakrát zpacifikoval výborně chytající Douděra.

 

Po půlhodině hry mohli pozorní diváci vidět ligový okamžik, když Jelínek parádním halfvolejem z dobrých čtyřiceti metrů vyslal životní střelu, ale Hanuš stačil vyrazit míč na rohový kop.

 

Do konce poločasu ohrozil každý ze soupeřů branku po závarech z rohových kopů, ale míč do sítě ani v jednom případě nedoputoval. Poločas tedy končí bez gólů.

 

Závěrečný nápor Radimi se nedostavil

Druhý poločas už nabídl mnohem méně gólových šancí, byl to spíše zarputilý fotbal ve středu hřiště. Zvlášť po situaci ze šedesáté čtvrté minuty, kdy hosté rozehráli rohový kop nakrátko, Kutil poslal centrovaný míč do velkého čtverce a Luděk Tlučhoř jej z voleje napálil za záda Hanuše - 0:1.

 

Na domácích borcích byl vidět zápal, ale ten se projevoval hlavně množstvím faulů, někdy až zbytečných a i proto se nedostali k nijakému závěrečnému náporu. Krakovanští se soustředili na hru, nenechali se vyprovokovat k nějakému oplácení a tak si nakonec po hubeném výsledku odvážejí všechny tři body.

 

Domácí tým teď čekají dvě utkání pravdy. V Libodřicích, které také ještě nemají záchranu jistou a poslední kolo doma s tuklatskou Čechií může rozhodovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Radim
z FB Viktorie Radim: Zápas byl vyrovnaný, rozhodla jedna chyba v 68. minutě, kdy jsme po rohu trošku zaspali. To, co se však událo v posledních deseti minutách, mi hlava nebere. Místo závěrečného tlaku v boji o vyrovnání jsme se jen soustředili na soupeřovy hráče s cílem jich co nejvíce zlikvidovat a ještě jsme se rozčilovali, že polehávají na trávníku. Pár jedinců z Krakovan zase ukázalo, že mají v hlavě o matičku méně, když si stěžovali na každý výrok sudího a za vše by chtěli červenou. Vrcholem všeho bylo, když před kabinami fanoušek Krakovan chce ukrást náš balón a ještě se diví, že se na něj domácí chtějí vrhnout. Příští týden jedeme do Libodřic a já jen doufám, že podobných extempore už nebudu svědkem. Chci vidět fotbal a také výhru Radimi. Snad se to za týden povede.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Na začátek musím klukům poděkovat za tři venkovní body. Ty se počítají. Radim hrála velice důrazně, a tak se má o záchranu hrát. My jsme nepodali žádný oslňující výkon, ale body vezeme, a to je důležité. Velkou měrou se o to postaral Douděra, který nás poslední zápasy drží. Zápasu by podle mě spíš slušela remíza, ale to by Radim musela hrát, a ne stále hloupě faulovat na půlce. Byla by obrovská škoda, kdyby tým, jako je Radim spadla do III.třídy. Je to klub s historií a pěkným areálem. Budu jim tedy držet palce ať se i v příští sezóně shledáme.



Sestavy


TJ Viktoria Radim
J. Hanuš [-] - A. Matouš [-] (65. P. Mašín [-] ) , T. Dejl [-] , L. Homolka [-] (41. J. Vaníček [-] ) , M. Ružinský [-] , A. Krutský [-] (69. V. Arnold [-] ) , O. Exner [-] , J. Mašín [-] (86. T. Soukal [-] ) , P. Král [-] , J. Čábelka [-] , L. Synek [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] (85. S. Šindelář [-] ) , M. Věříš [-] , L. Jelínek [-] - A. Dostál [-] , Z. Vodvářka [-] (76. T. Sixta [-] ) , P. Kozel [-] , J. Olexa [-] , L. Neruda [-] , L. Tlučhoř [-] - J. Antoš [-]

ŽK: 23. J. Čábelka , 48. T. Dejl , 81. O. Exner , 88. T. Soukal , 90. P. Mašín - 16. L. Jelínek , 90. A. Dostál .
Hráči zápasu: L. Neruda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - ŽOUDLÍK Jan (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jirka Stoupa
Tip experta: výhra domácích

Viktoria ještě záchranu jistou nemá a aby nedopadla stejně jako Červené Pečky, potřebuje doma přehrát Krakovany, které se v závěru soutěže trochu trápí. Myslím, že před vlastními diváky to zvládne. Na podzim se radovaly Krakorky po jasné výhře.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Radim naposled vyhrála v Kouřimi, ale tentokrát vlastní fanoušky nepotěší. Všechny body si odvezou Krakorky.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů