Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany v klíčové bitvě padly


Branky


24

Pro oba týmy to byl klíčový zápas, ale vítězně z něj vyšli hosté, protože bojovností v druhé půli otočili skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plaňany šly gólem do šatny do vedení

Žiželičtí byli před jarní sezónou hluboko pod Plaňany, alespoň co se bodů týká. Ale že to myslí se záchranou vážně, ukazuje jejich jarní bodový zisk, který se před tímto zápasem zastavil na čísle šestnáct. Plaňany se bohužel tabulkou propadají, protože střílí málo gólů a v jarní části vytěžily jen čtyři bodíky. Přesto právě výhrou nad dnešním soupeřem se mohly vyhoupnout před Žiželice a mít třeba trochu psychické výhody do závěrečných kol.

 

"Do zápasu jsme vstoupili nervózně a hosté hrozili z nebezpečných protiútoků, vedených zejména Korčákem", pustil se do hodnocení domácí trenér Tomáš Kučera po utkání a pokračoval: "Hosté také velmi brzy vstřelili úvodní gól, kdy po volném kopu zůstal na malém vápně osamocený Luděk Špaček - 0:1. Následně se náš výkon zvedl a dvěma brankami jsme do poločasu skóre otočili. Již v první půli byli nejlepšími hráči týmů oba brankáři, když měli za prvních pětačtyřicet minut na kontě každý dva fantastické zákroky."   Za domácí vyrovnával v šestnácté minutě David Konůpek a těsně před přestávkou Tomáš Freund poslal Plaňany do vedení 2:1.    

Žiželice měly hlad po výhře větší

Tomáš Kučera popsal i boj ve druhé půli: "Věděli jsme, že úvod druhého poločasu bude velmi důležitý pro další vývoj. A také byl! Naše dvě tisíciprocentní šance jsme neproměnili a tak nás hosté po rychlém protiůtoku, kdy využili "dálnici" na naší pravé straně a samostatný nájezd bylo již pro Michala Bubeníka snadné proměnit - 2:2.   Nadále kralovali oba brankáři, každé mužstvo mohlo vstřelit další 3-4 góly. Někdy z nich však hrdiny udělala i nešikovnost střelců. A když hosté po nesmyslně odpískaném faulu a následujícím trestném kopu ze sedmnácti metrů dokázali z malého vápna Jakubem Novotným dorazit míč do naší sítě - 2:3, my jsme již sílu na zvrat nenašli."   Plaňany si tak tímto výsledkem notně zavařily a poslední tři kola budou pro ně hodně náročná.

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Myslím, že sestup je blízko, ale ještě stále není konec.

SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: V nervozním utkání se moc pohledný fotbal nehrál. Bylo znát, že oběma mužstvům jde o hodně. Spíše to bylo o soubojích než o pěkných akcích. Ke třem bodům nás dovedlo bojovné srdíčko a větší touha po vítězství, za co musím klukům poděkovat.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - P. Břichnáč [-] , J. Klucska [-] , T. Freund [-] , M. Grulich [-] , M. Češner [-] , M. Vinš [-] (68. P. Málek [-] ) , O. Lazaryev [-] , J. Andrašík [-] , M. Švehla [-] , D. Konůpek [-]

SK Žiželice
M. Rokos [-] - J. Fořt [-] (72. A. Schánel [-] ) , J. Korčák [-] , L. Špaček [-] , D. Mical [-] , J. Novotný [-] , M. Bubeník [-] , D. Mejvald [-] , M. Živný [-] , V. Konhefr [-] (46. L. Bláha [-] ) , M. Midloch ml. [-]

ŽK: 20. J. Klucska , 38. M. Švehla , 79. M. Vinš - 27. L. Špaček , 40. D. Mical , 43. J. Novotný , 62. M. Živný .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Hron Karel - FREUND Karel (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Dominik Kočí
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Žížalky se dostaly v tabulce po minulém kole před svého soupeře a Plaňany to mohou nyní zase otočit. Jinak se sestup hodně přiblíží. V prvním zápase Plaňany uspěly v Žiželiccích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích