Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výkon lídra ideální nebyl, na tři body to stačilo


24

Na hřiště rozjetého Dobrého Pole dorazil vedoucí celek a o třech bodech rozhodl v závěru Pečecký Štěpán Růžička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci viděli jednu branku v domácí síti

"Na zápas jsme přijeli s respektem k formě domácího mužstva a s tím, že známe, kde je jejich největší síla. Před zápasem jsem řekl, že na výhru musíme dát tři branky. Tak uvidíme za devadesát minut", věděl dobře trenér AFK Petr Šafránek.   Sedmdesát diváků sledovalo od začátku zajímavé a vyrovnané utkání. Zkraje zápasu měli lehce navrch domácí borci a Potůček ohrožoval svými výpady Cihláře v pečecké bráně. Nejprve z trestného kopu kousek za šestnáctkou mířil vedle tyčí. O deset minut později našel svojí přihrávkou přesně Žirovnického, který ale trefil jen do nohou pečeckého obránce.   Hosté využívali každou příležitost k rychlému protiútoku a po půlhodině se dočkali vedoucí branky, kterou zařídili dorostenci. Holub vyvezl balón,. do uličky vysunul Křivského, který prudkou přihrávkou našel na malém čtverci Ondřeje Richtera. Ten neměl problém trefit zívající domácí bránu - 0:1.   Hosté mohli z podobné situace o pět minut později zvýšit náskok, ale zakončení tentokrát letělo přes břevno.

Domácí hráči v závěru nestíhali

Po čtvrthodině druhého poločasu nevhodně diskutoval s rozhodčím Cihlář a byl nařízen nepřímý kop na bránu Peček. Po přiťuknutí se opřel do míče Marcel Potůček a "angličanem" srovnal skóre - 1:1.

 

Hra se potom přelévala ze strany na stranu a postupně nabývali převahy Pečečtí. Domácím trochu těžkly nohy a toho dokázal využít Štěpán Růžička. V první příležitosti sám obešel tři hráče Dobráče, kličku udělal i gólmanovi a vrátil vedení na stranu AFK - 1:2. O pár minut později pečetil výhru po samostatném úniku - 1:3.

 

"Tři branky jsme dali a na výhru to stačilo", těšilo po utkání Petra Šafránka. Vzhledem ke ztrátě Jevan, tak Pečečtí navýšili náskok na čele na čtyři body.


Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: V domácím zápase jsme chtěli bodovat i proti lídrovi tabulky. S Pečkami jsme hráli vyrovnaný zápas, který bohužel rozhodly naše chyby a nedůraz při bránění.

AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: V prvním poločase jsme dali první branku po dorostenecké ose. Do poločasu jsme měli ještě nějaké pološance, které jsme ale nedotáhli do úspěšného konce. Ve druhém poločase domácí vyrovnali po naši chybě. Naštěstí jsme nezpanikařili a v závěru zápasu, když domácí již nestíhali pochytávat naše útočníky, rozhodl Růžička dvěma brankami. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě, přestože náš výkon nebyl ideální.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , L. Ledvina [-] , T. Jícha [-] - D. Špička [-] , F. Krejčí [-] (72. P. Varyš [-] ) , O. Štika [-] , K. Páral [-] - J. Žirovnický [-] , M. Potůček [-] -

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - Š. Růžička [-] , T. Holub [-] (60. D. Dobiáš [-] ) , V. Lukáš [-] , M. Macháček [-] (24. T. Křivský [-] ) , M. Materna [-] (84. L. Novák [-] ) , J. Králík [-] , M. Novák [-] , Š. Růžička [-] , O. Richter [-] , M. Modrovič [-]

ŽK: 63. K. Páral , 85. D. Špička - 50. J. Králík , 58. T. Cihlář .
Hráči zápasu: T. Křivský , M. Materna , Š. Růžička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Suchý Aleš - ŠŤASTNÝ Petr (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jirka Stoupa

Expert: Dominik Kočí
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Uspějí Pečky v Dobráči? Umí hrát venku, ale forma soupeře je solidní. Z podzimního utkání si Dobré Pole odvezlo bůra.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů