2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V bráně Velimi čaroval Daněk


Branky


24

Ideální fotbalové počasí, atraktivní hra soupeřů, sobotní podvečer, to vše vylákalo stovku diváků na hřiště v Krakovanech, kam zavítala rezerva Velimi. A diváci se bavili až do konce a jako bonus mohli vidět penaltový rozstřel s bodovým ziskem pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli brzy hosté

Oba celky patří do špičky okresního přeboru a před tímto zápasem je dělil jediný bod. I proto se dal očekávat zajímavý zápas, což hráči obou týmů potvrzovaly hned od úvodu.

 

Hladovější po úspěchu byli hráči Krakovan a již v první minutě vyzkoušel pozornost Daňka ve velimské bráně střelou z šestnácti metrů Kutil. Domácí byli častěji u míče a hrálo se většinou na polovině hostů, ale první branky se dočkali Velimští. V osmé minutě si naběhl na centrovaný míč Jiří Ceral a hlavou z úrovně penalty překonal Douděru - 0:1.

 

Krakorky se ovšem dál tlačili před bránu soupeře. A přišly chvíle Romana Hačky. Třikrát se dostal za obranu soupeře, ale na Daňka vyzrál jen jednou, když ve třicáté minutě střelou pod hostujícím gólmanem rozvlnil síť a vyrovnal na 1:1.

 

Ještě do konce poločasu mohli domácí skóre otočit, ale Věříšovo zakončení hlavou vyrazili obránci z brankové čáry na břevno a Olexa střelou z prostoru penalty trefil jen Daňka.

 

Proti tlaku Krakovan stál Daňek

Nápor domácích hráčů pokračoval i po přestávce, ale proti výborně chytajícímu Daňkovi se za celých pětačtyřicet minut prosadit nedokázali. Věříšovu hlavičku lapil Daněk, rovněž tak si poradil se střelou Olexy, který zakončoval špičkou nohy k tyči. "On snad začaroval bránu", ulevil si střelec.

 

V poslední čtvrthodině mohly oba celky rozhodnout o plném bodovém zisku. Tlučhořovu nádhernou ránu z pětatřiceti metrů zlikvidoval opět čaroděj v bráně hostů a stejně dobře zakročil domácí Douděra proto zakončení Velimských a špičkou nohy vytáhl střelu na roh.

 

O přidělení třetího bodu musely rozhodnout pokutové kopy.

 

Domácí berou po zásluze alespoň druhý bod

Střelba za značky pokutového kopu se lépe vydařila domácím a ze zápasu proto berou dva body. Tím se v tabulce bodově na soka z Velimi dotáhli.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč týmu: Dnes musím kluky pochválit hráli perfektně. Velim jsme zamkli na jejich půlce a po celou dobu jsme je přehrávali. Musím vyzdvihnout brankáře Daňka, protože ten, co dnes předváděl v bráně, to snad nebylo možné. Bylo vidět, když chce hrát všech 11 hráčů, tak můžeme hrát s každým. Výborně řídil hru rozhodčí. Fanoušci se bavili krásným fotbalem. Bylo to bez zbytečných emocí. Takto si představuji krásný fotbal. Teď nás čekají dva výjezdy ven. Doufám, že to bude v duchu fair play a ne, že bude zasahovat vyšší moc.




Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , M. Věříš [-] (88. J. Špinka [-] ) , L. Jelínek [-] - A. Dostál [-] , R. Hačka [-] , P. Kozel [-] , J. Olexa [-] (72. T. Sixta [-] ) , L. Neruda [-] , L. Tlučhoř [-] - J. Antoš [-]

FC Velim B
T. Daněk [-] - D. Procházka [-] , J. Jelínek [-] , R. Čepelák [-] , O. Kosina [-] - J. Vlk [-] , J. Zajíc [-] (46. M. Horník [-] ) , J. Ceral [-] (46. M. Hrabal [-] ) , J. Nedbal [-] (67. J. Kuchař [-] ) - D. Kadlec [-] , M. Kyncl [-]

ŽK: 65. D. Procházka .
Hráči zápasu: T. Daněk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KLOBÁSA Michael - KUBIČEK Luboš (N), ČERVENKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Dominik Kočí
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Krakovany dobře jaro začaly a teď se trochu trápí, Velimští to mají naopak. V podzimní části se radovala za tři body velimská rezerva.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů