1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Již sestupující Č. Pečky sahaly po bodech


Branky


24

Nevyužité šance pro Krakovany v prvním poločase a totéž platilo pro Pečky v poločase druhém. A protože hosté dokázali dát o branku více, odvážejí si po nečekaně těžkém boji tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zvonili na tyče

Rychlý start do utkání předvedli hráči hostujících Krakovan. Antoš ideálně vysunul Romana Hačku a ten si s šancí poradil - 0:1. "Jestliže v minulých kolech jsme vždy dostali první gól do páté minuty, tentokrát to trvalo pouze třicet vteřin", litoval po utkání pečecký Pavel Pospíšil a doplnil: "Po naší chybné rozehrávce přišla kolmice za obranu a už jsme opět prohrávali." 

 

Další šance hostů na sebe nedaly dlouho čekat. Antoš v pěkné příležitosti trefule ale jen tyč, v další šanci mířil Antoš z trestného kopu také jen do tyče a Jelínkovu hlavičku lapil na brankové čáře Hanzl.

 

Domácí hráči se k ohrožení krakovanské brány dostávali pouze po rychlých protiútocích, bezúspěšně, a sedm minut před koncem inkasovali naopak podruhé. Stanislav Šindelář si naběhl na centrovaný míč a hlavou poslal balón za záda domácího gólmana - 0:2.

 

V samotném závěru měl třetí gólový pokus na kopačce aktivní Antoš, ale skvělým zákrokem jeho střelu zmařil Hanzl. I tak měli hosté dvoubrankový náskok a dobrou výchozí pozici do druhého dějství.

 

 

 

 

 

 

Pečení sahali po bodech

Druhý poločas byl ale obráceným obrazem poločasu prvního. Domácí zlepšili pohyb a přesnost přihrávek a hned jich bylo plné hřiště. Navíc hned po pěti minutách fauloval Douděra, ale s penaltovým pokusem si domácí neporadili a Douděra svoji chybu napravil výborným zákrokem.

 

Pečky podnikají jeden útok za druhým a hosté se nemohou dostat do hry. Po patnácti minutách došlo ke snížení jejich náskoku, když centrovaný míč poslal na branku Rauch, Zdeněk Bulíř změnil lehce tečí směr a Douděra kapituloval - 1:2.

 

V dalších šancích bohužel domácí selhali, na druhé straně se pěkně opřel do střely Hačka, ale opět zatřásl jen břevnem Hanzlovy brány. Míč se ještě odrazil na čáru, ale pak zamířil z brány ven. A tak byli hosté rádi, když rozhodčí odpískal konec utkání, ze kterého si šťastně vezou tři body.

 



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: Krakovany nás většinu první půle přehrávali, ale i my jsme z brejků mohli gól dát. Nepodařilo se, po rohu jsme naopak neuhlídali hlavičkujícího hráče hostí a bylo to 0:2. Ve druhé půli se obraz hry úplně otočil. Zpřesnili jsme přihrávky a zlepšili pohyb a rázem jsme měli navrch my. Hned zkraje jsme navíc po faulu brankáře kopali penaltu, ale ani tak jsme gól nedali. Snížit se tak povedlo až o chvilku později, kdy po rohovém kopu hlavičku Raucha tečoval hlavou Bulíř. Pak jsme měli ještě několik příležitostí vyrovnat, ale koncovka je náš velký problém, a tak jsme i přes zlepšený výkon v druhé půli body opět nezískali.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Leží na nás deka a pořádně chlupatá. První poločas nebyl špatný a vytvořili jsme si několik šancí. Druhý bohužel byl jeden velký chaos. Pečky nás přehrávaly a jen shodou náhod si odvážíme tři body. Příští týden se už těšíme na šlágr s Velimí. Jinak v Červených Pečkách je moc krásný areál a hřiště bylo v perfektním stavu. Je mi líto, že takovýto tým padá do III. třídy. Budu jim držet pěsti ať se co nejdříve do okresní elity vrátí.



Sestavy


FK Červené Pečky
V. Hanzl [-] - J. Přiklopil [-] , M. Rauch [-] , M. Hendrych [-] , Z. Bulíř [-] , R. Panic [-] , P. Podnecký [-] , D. Zdeněk [-] , T. Podnecký [-] , D. Teplý [-] (46. T. Charouzd [-] ) , M. Hanousek [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - S. Šindelář [-] , M. Kutil [-] , L. Jelínek [-] - D. Chvojka [-] (81. V. Novotný [-] ) , A. Dostál [-] , R. Hačka [-] , J. Olexa [-] , L. Tlučhoř [-] - J. Antoš [-] , T. Sixta [-] (50. J. Špinka [-] ) -

Hráči zápasu: R. Hačka , J. Antoš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Miroslav - ČERMÁK Zdeněk (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Krakovany si odvezou tři body úplně v pohodě

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů