Mára Šulc vystřílel Nučicím tři body


Branky


30

Dva rychlé góly v prvních deseti minutách stanovily remízový stav, který vydržel až téměř do konce zápasu. Misku vah ve prospěch hostů převážilo až vyloučení Vyhnánka v osmdesáté minutě, čehož dokázal využít Marek Šulc. A vzkaz pro diváky - nezapomeňte na dohrávku proti Velimi v úterý 8.5. od 17:00.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v prvních deseti minutách bylo vše podstatné

Nučice vycestovaly na dlouhý výlet do Býchor s důvěrou, že to jen výlet nebude a podaří se jim uloupit nějaký bodík, zvlášť když na podzim doma svému soupeři nechaly všechny. Naději jim navíc dávala sestava domácích. "Do utkání vstupujeme bez pěti hráčů A týmu, kteří nedorazili z různých důvodů. Některé důvody byly opodstatněné, u některých důvodů nepochopím, jak si je může hráč dovolit", postěžoval si před zápasem Ondra Vaňkát a doplnil řešení: "Na soupisce tedy přibyli tři hráči B týmu (kterým je třeba poděkovat) a my jsme nastoupili ve výrazně kombinované sestavě. Z minulého kola zbyl v obraně jediný člen."

 

Úvod zápasu byl oproti dalším minutám divoký. Domácí šli do vedení již ve čtvrté minutě, když rohový kop zahrával Vyhnánek. Na přední tyči prodlužoval Koubek, který posouval na Víta Chadrabu a ten osamocený neměl problém zakončit - 1:0. Vedení netrvalo dlouho a vyrovnávací branka padla znovu ze standardní situace. Tentokrát volný kop zahrával Marek Šulc, jehož centr propadl až za záda Suchánka - 1:1.

 

Další průběh prvního poločasu nepřinesl diváků příliš pohlednou podívanou. Hosté balón nakopávali a pokoušeli se prodrat k bráně. Domácí kombinovali, ale nedařilo se jim to. Nučičtí byli možná nebezpečnější, ale bohužel své šance nedokázali proměnit a když už se jim to podařilo, tak branka nebyla uznána pro faul na brankaře.

 

Závěrečných deset minut ovlivnilo oplácení Vyhnánka

Druhý poločas byl více ve znamení hry Býchor, ale tlak byl platonický bez šancí. Hosté se pokoušeli o rychlé brejky, ale ty byly dobře pohlídané. Rozuzlení přišlo až v závěru zápasu. Za oplácení viděl druhou žlutou kartu býchorský Vyhnánek a poroučel se ze hřiště. Oslabení domácího celku využili hosté, kteří byli rázem aktivnější. Kubalík ale zakončoval nad bránu, Vlasák zakončoval pouze do nohu gólmana. 

 

"Rozhodl nádherný fotbalový moment", uznávali i domácí fanoušci. Býchorská obrana odvrátila útočný míč, do něj se z dobrých pětatřiceti metrů opřel Marek Šulc a nedal gólmanovi šanci - 1:2. Domácí už se na vyrovnání nevzmohli a Nučice oplatily soupeři podzimní zápas.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč: Celkový dojem z naší hry není dobrý, tentokrát se nám nedařila ani kombinace a měli jsme spoustu ztrát. Zápas rozhodla branka, jakou stěží hráč ještě někdy v kariéře vstřelí (při vší úctě k němu, rána to byla parádní). Nemohu se ale zbavit dojmu, že druhý poločas jsme měli ze hry více a prohra je pro nás krutá.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Vyrovnávací gól nám hodně zvedl sebevědomí a celý první poločas jsme soupeře přehrávali. Druhý poločas přinesl úplně jiný obrázek. Domácí byli mnohem aktivnější a přimáčkli nás na vlastní polovinu. Naše obrana však skvěle fungovala a tlak Býchor byl pouze optický bez šancí. Utkání rozhodla nedisciplinovanost Vyhnánka, který zbytečně oplácel a po druhé žluté musel předčasně do sprch.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: BYDLÁK David - HAVLÍK Oldřich (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - BYDLÁK David: 8
Hrací plocha: 9
Zázemí: 5
Výkon domácích - TJ Sokol Býchory: 5
Výkon hostů - TJ Nučice: 7
Hráč utkání - domácí: Vít Chadraba
Hráč utkání - hosté: Marek Šulc
Hodnocení hráčů - hosté: Tomáš Vlasák - 6, Petr Nevšímal - 5, Jan Vedral - 6, Jan Jelínek - 6, Matěj Chromý - 5, Filip Kubalík - 4, Kamil Hurtík - 7, Jakub Novák - 5, Petr Zápotocký - 7, Marek Šulc - 9, Tomáš Krutský - 7,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek, Vedení klubu - SK Dobřichov | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Na podzim si Býchory odvezly všechny body. Nejspíš jsou i tentokrát favoritem, ale uvidíme, jestli se prosadí kombinační hra domácích nebo rychlost hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích