R. Panic 44.
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas pravdy pro Žiželice


Branky


44. R. Panic - 22. M. Bubeník , 54. D. Mical , 70. L. Špaček , 89. J. Fořt
26

Existenční zápas odehráli Červenopečečtí na svém hřišti proti předposledním Žiželicím. Ani v tomto utkání bodově neuspěli a další sestup v řadě se zdá neodvratitelný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra i skóre v první půli

"Bohužel ani v záchranářském souboji jsme se nevymanili ze střelecké nemohoucnosti a opět jsme body nezískali", začal hodnocení domácí trenér Pavel Pospíšil a pokračoval: "První poločas nebyl z naší strany špatný, hrál se vyrovnaný zápas. Hosté šli po rychlém brejku do vedení, nám se podařilo srovnat po standardní situaci těsně před poločasem."

 

Vyrovnaný první poločas viděl i hostující trenér Luděk Špaček: "První poločas z naší strany do první branky byl vcelku dobrý. Poté jsme přestali hrát a soupeř toho využil na konci poločasu, i když z ofsajdu, ale vyrovnal."

 

Domácí při hře vabank inkasovali další branky

Domácí hráči nezvládli úvod druhého poločasu. "Ve druhé půli jsme ale opět propásli začátek, inkasovali jsme po rohovém kopu a od té doby byly Žiželice lepším týmem", viděl druhý poločas Pavel Pospíšil a uzavřel: "Při naší snaze něco s výsledkem udělat jsme otevřeli obranu a toho dokázali hosté využít a v pohodě si dokráčeli pro zisk tří bodů."

 

Luděk Špaček sice nebyl spokojen s hrou, ale body jsou důležité: "Druhý poločas byl už o dost lepší a také přišly branky. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Utkání celkově nebylo valné úrovně. Bylo vidět, že hrají mužstva ze spodku tabulky. Ale pro nás jsou důležité tři body."

 

 

 

       

 

  


Sestavy


FK Červené Pečky
O. Pospíšil [-] - D. Zdeněk [-] , M. Hanousek [-] , T. Koubský [-] (46. T. Charouzd [-] ) , T. Podnecký [-] , J. Přiklopil [-] , R. Panic [-] , J. Svoboda [-] , Z. Bulíř [-] (68. R. Kulhánek [-] ) , P. Zelenka [-] , M. Rauch [-]

SK Žiželice
M. Rokos [-] - A. Apiján [-] , J. Korčák [-] , L. Bláha [-] , D. Mical [-] (68. M. Jirkov [-] ) , J. Fořt [-] (57. L. Špaček [-] ) , D. Mejvald [-] , D. Chlupáč [-] , J. Novotný [-] , V. Konhefr [-] , M. Bubeník [-] (84. M. Midloch st. [-] )

Počet diváků: 120. Rozhodčí: KLOBÁSA Michael - ČERMÁK Zdeněk (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Rostoklaty | Středočeský | Kolín

Tip experta: remíza

Komentář redakce: Šlágr číslo tři. Kvalita bude možná trochu pokulhávat, ale Pečky se musí chytat i teoretického stébla, pro Žiželické je to šance, jak se přiblížit k možné záchraně. Na podzim dominovaly Žiželice 5:1.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů