2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobráč penaltové rozstřely zvládá s přehledem


Branky


26

Remízový zápas rozhodly penalty. Hosté v nich uspěli z šesti pokusů jen dvakrát, hráči Dobrého Pole mají natrénováno a vystříleli si další dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Býchory uspěly po několika šancích jen jedenkrát

Zpočátku zápasu drželi na svých kopačkách míč hráči Býchor, zatímco Dobré Pole se snažilo pozorně bránit a ohrozit soupeře z protiútoku. Býchory čím dál tím více hrozily především z levé strany, kde měly hodně prostoru ke kombinaci. Odsud se před branku dostalo několik nebezpečných centrů a průniků, ale se všemi si poradil domácí brankář.

 

Ke slovu se dostali i domácí hráči a mohli jít do vedení. Po ztrátě hráčů Býchor ve středu pole se dostal do šance Potůček, jeho střelu gólman vyrazil a Špička dorážel jen do tyče. I nadále ale byly více ve hře Býchory, které měly k dispozici několik zajímavých rohových kopů. Z jednoho i udeřily, když odražený balón po rohovém kopu poslal k tyči z druhého doteku Josef Teplý - 0:1. Zanedlouho hosté hrozili znovu z rohového kopu, tentokrát ale tvrdou hlavičku reflexivně vytěsnil brankář Neveselý. Poločas tedy skončil nejtěsnějším možným vedením hostů, když Žirovnický v posledních minutách střelou z hranice šestnáctky přestřelil.

Potůček vyrovnal patnáct minut před koncem

Druhá půle začala velkou šancí Býchor, ale Lev, který se zjevil sám před brankářem, se své šance zalekl a trefil pouze dobře postaveného brankáře Neveselého.

 

Od té doby se hra vyrovnala a hostům začaly dělat problémy nakopávané balóny domácích. Dobré Pole se dostávalo do několika příležitostí, ale ke kvalitnímu zakončení jim vždy něco chybělo. Své šance nedokázaly proměnit ani Býchory.

 

S hubeným vedením si hosté zahrávali tak dlouho, až Štika vyslal míč krásně do uličky, ten doběhl Marcel Potůček a svoji ranou k tyči nedal Kašparovi šanci a srovnal stav utkání - 1:1. Do konce utkámí zbývalo ještě patnáct minut a rozhodnout mohly obě mužstva. Zápas ještě nabídl pár šancí na obou stranách, ale ani jeden tým nedokázal utkání strhnout na svoji stranu. Poslední hvizd zazněl za remízového stavu a šlo se do penalt. 

Dobré Pole je v rozstřelech stoprocentní

První tři pokusy býchorští hráči neproměnili, když dvě střely lapil Neveselý a jedna mířila mimo, naopak Dobré Pole ze tří pokusů dvakrát proměnilo. Čtvrtou sérii proměnili oba střelci, a tak za stavu 3:1 vybojovali bod navíc hráči Dobrého Pole.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: První poločas jsme hráli špatně, bez důrazu a zbytečně zatažení. Ve druhém jsme začali plnit taktické pokyny, vysunuli jsme obranu, hosté tak neměli prostor pro kombinaci a museli nakopávat dlouhé míče, se kterými jsme si poradili. Troufnu si říct, že jsme Býchory druhý poločas přehrávali a zvládli jsme i závěrečný rozstřel.

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč týmu: Věděli jsme, že soupeř je ve formě a v posledních zápasech se mu daří. My jsme tradičně začali s míčem na kopačkách, měli několik šancí, ale ke vstřelení gólu nám vždy něco chybělo. Po jednom rohovém kopu situaci výborně dohrál Josef Teplý, který nás dostal do vedení. Poté jsme mohli přidat další góly, ale nepoštěstilo se. Až na jednu velmi vážnou šanci hostí, jsme kontrolovali průběh hry. Druhá půle začala naší obrovskou šancí, ale znovu jsme branku nepřidali. Od 50. minuty jsme se přizpůsobili hře soupeře, slepě jsme nakopávali míče a nekombinovali. To byla voda na mlýn domácích, kteří po jednom prohraném souboji na naší obranné polovině vstřelil vyrovnávací branku. Úplně jsme přestali hrát, hráči se báli cokoliv udělat. Do penalt, se mi zdálo, jsme šli už dopředu poražení, dvakrát jsme trefili brankáře a jednou kopli vedle. Z dnešního výkonu můžeme být zklamaní, co naplat, že první půle byla v naší režii. Neumíme dohrávat zápasy s vedením o gól a pak proti nám umí být soupeře efektivní. My naopak potřebujeme na gól 6-7 šancí. Nemůžeme počítat s tím, že každý zápas budeme mít dostatek šancí na 3 góly, abychom pohodlně zápas dohrávali. Během týdne musíme zapracovat na útočné fázi a hlavně proměňování šancí.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - T. Jícha [-] , L. Ledvina [-] , J. Flieger [-] , O. Štefančík [-] - K. Páral [-] , O. Štika [-] , F. Krejčí [-] , D. Špička [-] - J. Žirovnický [-] , M. Potůček [-] -

TJ Sokol Býchory
J. Kašpar [-] - J. Teplý [-] , L. Funda [-] , J. Vyhnánek [-] , A. Chvalovský [-] , V. Chadraba [-] , Z. Jirkovský [-] , P. Chlumský [-] , L. Lev [-] , R. Tafel [-] , O. Vaňkát [-]

ŽK: 80. J. Flieger - 80. V. Chadraba .
Hráči zápasu: M. Neveselý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Němeček Josef - ŠŤASTNÝ Petr (N), HAVLÍK Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Rostoklaty | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce:Toto může být zajímavý zápas. Dobráč je rozjetý a Býchory nechtějí ztratit na čelo tabulky. Na podzim si Dobré Pole odvezlo z Býchor osmičku.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů