2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žiželice promarnily další možnost na cestě k záchraně


Branky


30

Hosté branky nedali, domácí ano a to v tomto zápase rozhodlo. Viktoria pokračuje v solidních jarních výkonech a už jim patří devátá pozice. Žiželičtí naopak si zápas od zápasu snižují šanci na záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ondra Exner poslal domácí do poločasového vedení

Žiželice vycestovaly v krásném letním počasí do Radimi, kde byly hosty domácí Viktorie. Hosté spoléhali na lepší výkony na soupeřových hřištích a věřili v zisk nějakých bodů. Však v prvním kole dokázali Žiželičtí vybrat Kouřim. Další bod si připsali ve druhém kole, ale od té doby se bodová sbírka nerozrůstá a ztráta na nesestupové pozice se zvětšuje.

 

Naproti tomu domácí Viktoria sbírala body pravidelně k každém zápase až je zarazilo v posledním kole Dobré Pole. Ale herní pohoda je na radimských hráčích znát a i tipéři věřili valnou měrou, že body zůstanou domácím.

 

Utkání začalo nervózně se spoustou nepřesností. Přesto si v prvních dvaceti minutách vypracovali oba týmy po jedné šanci, ale gólmani překonáni nebyli. Ve dvacáté čtvrté minutě si diváci mohli zařvat "gól". Ondřej Exner se trefil přesně na bližší tyč a získal vedení pro domácí mužstvo - 1:0.

 

Úroveň hry se do konce poločasu nezvedla, další branka nepadla a tak se diváci mohli těšit na dobrou klobásu a možná lepší poločas druhý.

 

Čábelka přibrzdil aktivitu hostů

Do druhé půle vstoupili aktivně hráči Žiželic. Přidali na rychlosti a na důrazu, zpřesnili a zjednodušili kombinace a začali si vytvářet šance. Jenže, jak pravil klasik - ´kdybychom dnes hráli do půlnoci, tak góla nedáme´. Ano, snad pět, šest gólových příležitostí hosté promarnili. Nutno ale podotknout, že proti nim stál ve vynikající formě chytající Jiří Hanuš.

 

Pro domácí bylo jedině dobře, že po čtvrthodině hry zchladil útočné manévry hostů Jaroslav Čábelka, který chytrým obloučkem překonal Rokose a zvýšil na 2:0.

 

Borci Žiželic nadále tlačili Viktoriány před jejich pokutové území, ale branku se jim vstřelit nepodařilo. Domácí již také žádnou nepřidali a utkání skončilo po devadesáti minutách výhrou a tříbodovým ziskem pro Viktorii Radim. Hosté bez vstřeleného gólu odjíždějí s prázdnou a mohou doufat, že se jim podaří uspět za týden v Červených Pečkách.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Radim
z FB Viktorie Radim: Dneska si připisujeme cenné tři body za výhru 2:0 proti předposlednímu týmu tabulky Žiželicím. Utkání už od začátku bylo velmi nervózní a uklidnila nás až teprve druhá branka. Další góly již nepadly a tak jsme si mohli z plných plic zazpívat vítěznou píseň. Nutno podotknout, že jsme dnes rozhodně nebyli lepší ale určitě šťastnější. Za týden nás čekají v neděli Nučice od 17:00.

SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Klukům nemohu nic vytknout. Zápas odehráli dobře. Jen to naše proměňování stoprocentních šancí nás sráží. Dnes jich bylo osm. Kdybychom proměnili polovinu, s prázdnou bychom neodjeli. Jen chci vyzdvihnout výkon domácího brankáře Hanuše.



Sestavy


TJ Viktoria Radim
J. Hanuš [-] - T. Dejl [-] , J. Vaníček [-] (33. J. Naďo [-] ) , J. Čábelka [-] , O. Doležal [-] (42. M. Ružinský [-] ) , P. Král [-] , A. Krutský [-] , J. Postelt [-] , O. Exner [-] (77. T. Soukal [-] ) , L. Synek [-] , J. Mašín [-]

SK Žiželice
M. Rokos [-] - D. Mical [-] - J. Korčák [-] - A. Apiján [-] , M. Živný [-] , D. Chlupáč [-] , D. Mejvald [-] , J. Novotný [-] , L. Špaček [-] , L. Bláha [-] (70. M. Jirkov [-] ) , M. Bubeník [-]

ŽK: 40. J. Čábelka , 68. T. Dejl - 43. M. Živný , 72. J. Novotný .
Hráči zápasu: J. Hanuš .
Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Titanic dál klesá. Myslím že Radimi se vcelku daří a až na zápas v Dobráči mají vysledku vcelku solidní.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Remizový králové z Radimi pojedou furt na stejně vlně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra domácích

Žiželicim se venku celkem dařilo a jestli se chtějí zachránit, musí bodovat. Radim ale utkání zvládne.