Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žiželice favoritovi vzdorovaly jen poločas


Branky


17

Poločasový výsledek 1:1 odmítl Janouch a v samotném závěru strhl vedení na stranu domácích. Ve druhém poločase přidali domácí další dvě branky a jednoznačně si připsali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Janouch poslal gólem do šatny na koně domácí Jevany

Přes celý okres cestovali Žiželičtí k utkání třetího jarního kola do Jevan a domů odjížděli s prázdnou a navíc rozladěni po průběhu celého zápasu. Obě mužstva získala v prvních jarních kolech čtyři body. Zatímco Žiželičtí bojují o záchranu, Jevanští chtějí zdramatizovat boj o titul. Tabulkově byl favorit jasný, ale průběh první půle tomu neodpovídal.

 

Zápas začal oboustranně ve velmi svižném tempu. Hosté se dostali do několika dobrých brankových příležitostí, které však buď neproměnili nebo je velmi dobře chytající brankář Zoul zlikvidoval.

 

A tak se v pětadvacáté minutě dostali ke slovu domácí hráči. Precizně zahraný přímý volný kop Tomáše Panenky skončil v síti hostů - 1:0. Jevanští se dostali do laufu, ale proměňování šancí je jejich bolest. Možná i proto bylo po sedmi minutách srovnáno, když se prosadil Artúr Apiján - 1:1.  

 

Nadále mohli diváci sledovat zajímavý zápas a na klobásku odcházeli domácí příznivci spokojenější. V čtyřicáté páté minutě totiž po Panenkově rohovém kopu propálil David Janouch vše, co mu stálo v cestě a upravil na 2:1

 

 

Hosté byli nebezpeční až do samého závěru

Do druhé půle vstoupili lépe domácí Jevany. Po sedmi minutách hry navýšil Jan Popelka hlavou domácí vedení na 3:1. Potom se hra přelévala ze strany na stranu a na každé straně si hráči vytvářeli šance ke skórování. Jenže v jevanské bráně stál včera téměř neprůstřelný Martin Zoul a Jevanští své šance proměňovat nedokázali.

 

A tak uklidňující branku vstřelil David Janouch až v osmdesáté minutě na konečný stav 4:1. Jevany touto výhrou stáhli náskok na vedoucí tým na čtyři body.

 

   

 

 


Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Opět jsme předvedli festival zahozených šancí a tak nás hosté zaslouženě potrestali a vyrovnali na 1:1. Je až neuvěřitelné, jaké brankové šance dokážeme neproměnit. Žiželičtí se v prvním poločase dožadovali pokutového kopu, ale to my bychom mohli také a to po jejich zahrání rukou v pokutovém území. Hráčům děkuji za velmi dobrý výkon.

SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Nezlobte se, ale k utkání se vyjadřovat nehodlám. Do sestavy kola navrhuji HR.



Sestavy


FC Jevany
M. Zoul [-] - J. Novák [-] , J. Bečvařík [-] , Z. Čechák [-] , T. Birkuš [-] - T. Panenka [-] (60. M. Ravizza [-] ) , P. Krákora [-] , M. Štefančík [-] (75. T. Novák [-] ) , M. Hybner [-] - J. Popelka [-] (86. D. Matas [-] ) , D. Janouch [-] -

SK Žiželice
D. Mical [-] - J. Korčák [-] , A. Apiján [-] , L. Špaček [-] (60. M. Jirkov [-] ) , J. Novotný [-] (83. J. Hansl [-] ) , D. Mejvald [-] , L. Bláha [-] (76. A. Schánel [-] ) , M. Midloch ml. [-] , M. Živný [-] , V. Konhefr [-] , D. Chlupáč [-]

ŽK: 40. P. Krákora - 36. V. Konhefr , 60. J. Novotný , 85. M. Jirkov .
Hráči zápasu: M. Zoul .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Zdeněk Jirkovský
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Souboj týmů z čela a z chvostu tabulky by měl dopadnout pro domácí, ale Žiželičtí dokázali bodovat plně v Kouřimi. V září odešli vítězně Jevanští.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jevany by si tento zápas měli pohlídat. Žíželky jsou nepříjemný soupeř ale na DOMÁCÍ Jevany to stačit nebude.

Tip: výhra domácích