Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobré Pole podruhé za sebou s nulou vzadu


Branky


17

Dobré Pole doma přejelo Plaňany, k čemuž pomohlo i Češnerovo vyloučení v závěru prvního poločasu. Dobráč se na Plaňany bodově dotáhnul a hosté se tak dostávají do ohrožených vod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Češner vyloučen v třicáté osmé minutě

Plaňany získaly ve dvou jarních kolech jen jediný bod a tak situace velela pokusit se získat nějaký bodík v Dobrém Poli, které už mělo na kontě o dva body více. Jenže Dobráč se na jaře prezentuje dobrou hrou.

 

První půlhodina moc fotbalové krásy nepřinesla. Hřiště sice vypadalo dobře, ale balon odskakoval a nebyl tedy prostor pro kombinaci. A tak mohli diváci sledovat spíše nakopávanou než fotbal. Změnu přinesly až dva rohové kopy krátce po sobě, kdy se prosadil důrazný Tomáš Jícha. Nejprve dorážel před brankovou čárou dobře rozehraný kop Štiky a o dvě minuty později vystřihl parádu nůžkami. Po hlavičce Fliegera se míč dostal k Jíchovi, který zvýšil na 2:0.

 

Ve třicáté osmé minutě vysouval Štika uličkou za obranu Plaňan Žirovnického, za záchranou brzdu zatáhl Marian Češner a útočníka domácích podrazil. Následovala červená karta a Plaňany čekal celý druhý poločas v oslabení.

 

 

Plaňany vyslaly jedinou střelu na bránu

Dobráč využil ve druhé polovině zápasu početní výhodu a hosté příliš prostoru nedostávali. Přesto první šance druhého dějství patřila Plaňanům. Švehla prošel středem hřiště a vyslal jedovku na domácí kasu, kde ale stál připravený Neveselý.

 

Domácí hráči dokázali přidat další dva góly v rozmezí dvou minut. Nejprve dostal Špička krásnou průnikovou přihrávku od Štiky, tváří v tvář Hradeckému ale pálil jen do tyče. Odražený balón dopravil do sítě dobíhající Jiří Žirovnický - 3:0. O minutu později Páral nahrával do ulice Špičkovi, který u lajny přehrál hostujícího beka a dával zpětnou přihrávku na malé vápno Marcelovi Potůčkovi, který už věděl, jak zakončit - 4:0. Do konce utkání už domácí zápas jen kontrolovali a dohráli s nulou.

 

Dobré Pole si mírně polepšilo, ale Plaňany se namáčejí stále více.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Většinu zápasu se hrála spíš nakopávaná než fotbal. Prosadili jsme se krátce po sobě po rozích, kdy se díky svému důrazu prosadil 2x Jícha, což nám dodalo klid. K němu nám pomohlo i vyloučení Češnera za jasné podražení Žirovnického, který by šel sám na brankáře. Plaňanští za celý zápas vystřelili jen 1x na naši branku, my jsme naopak ve druhém poločase přidali po pěkných akcích další 2 góly a proto vidím naše vítězství za zcela oprávněné. Podařilo se nám bodově dotáhnout týmy nad námi a věřím, že to potvrdíme i dalšími zápasy.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Omlouvám se za krátký komentář... Ostuda, co jsme v Dobrém Poli předvedli. Bohužel, někteří si stále vážnost situace neuvědomují.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , L. Ledvina [-] , T. Jícha [-] - D. Špička [-] , F. Krejčí [-] (52. P. Varyš [-] ) , O. Štika [-] , K. Páral [-] - J. Žirovnický [-] (84. D. Švrčula [-] ) , M. Potůček [-] -

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - T. Freund [-] , M. Jambor [-] (48. M. Vinš [-] ) , K. Hanzálek [-] (75. M. Rak [-] ) , M. Češner [-] , P. Málek [-] (70. V. Gunár [-] ) , O. Lazaryev [-] , P. Břichnáč [-] , M. Beníšek [-] , M. Švehla [-] , M. Grulich [-]

ŽK: 50. F. Krejčí , 77. T. Jícha - 20. M. Beníšek , 36. T. Freund . ČK: 38. M. Češner .
Hráči zápasu: J. Flieger , T. Jícha .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hlavnička Radek - KOSMATA Vojtěch (N), PETR Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Zdeněk Jirkovský
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Plaňany v podzimní části uspěly, ale bude se jim dařit i na hřišti soupeře. Dobráč vyloupil Tuklaty, Plaňany zatím moc přesvědčivé nejsou. Dobré Pole má šanci se dotáhnout bodově na svého soupeře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Dobré Pole to myslí se záchranou vážně za to Plaňany začali hazardovat a získali pouze bod z dvou domácích utkání. Bod by byl tentokrát dobrý.

Tip: výhra domácích