P. Chlumský 72. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany kralují pod Homolí


Branky


72. P. Chlumský (p.) - 7. T. Sixta , 75. L. Jelínek
17

Krakovanští uspěli i ve druhém zápase proti loňskému účastníkovi 1.B třídy a z Býchor si odvážejí všechny tři body. Krakovany zůstávají v jarní části stoprocentní a pomalu se posunují tabulkou nahoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Defenzívní taktika hostů slavila úspěch

"Do Býchor jsme přijeli s respektem, ale chceme bodovat", pronesl před utkáním Jan Špinka a doplnil: "Vlasta Chlád, známy to stratég, nastavil defenzivní taktiku."

 

Začátek zápasu se ale hostům hrubé nevyvedl a Býchory je zatlačili na obranné půlce. Jenže Krakovany udělily Býchorům lekci z efektivity šancí. Hned první vážnější šanci dokázaly využít a po pasu Antoše se do zakončení dostal Tomáš Sixta, který se nemýlil - 0:1.

 

Celý poločas byli jasně lepší domácí, kteří měli více míče na kopačkách, lépe kombinovali a měli více šancí.  Býchory stále tlačily, ale vytoužený gól nedaly. Jedna z mnoha šancí šla do tyče, když si na centr Fundy naskočil Chlumský. Do šaten se tedy šlo za stavu 0:1. 

 

Dvě penalty orámovaly marnou snahu o gól ze hry

I pro druhý poločas platilo totéž. Celý zápas se nesl v tomto duchu, kdy Býchory měly 70% míče na svých kopackach. Dá se říci, ze Býchory měly na každém postu lepšího hráče, až na jeden. A tím byl brankář, Zdenda Douděra. Předvedl nespočet fantastických zákroků, kdy býchorské hráče přiváděl k šílenství.

 

Až po závaru ve vápně Krakovan byl faulován Nerudou Chadraba a s penaltou výborně naložil navrátilec do sestavy Petr Chlumský - 1:1. Vzápětí se ale pískala další penalta. Tentokrát na druhé straně, když po kontaktu Teplého padá hostující Olexa, který si nabíhal na volný přímý kop z poloviny hřiště. Penaltou nepohrdl ani Lukáš Jelínek - 1:2. Jelínek se rázem dostal ze stopera mezi nejlepší střelce okresu.

 

Býchory se pokoušely marně vsítit další vyrovnávací branku, ale žádná šance se neuchytila. Krakovany dokázaly sebrat všechny body díky do puntíku dodržené taktice.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč: Bohužel se ukázalo, že kombinovat a držet míč k úspěchu nestačí. Měli jsme velké množství šancí, zatímco soupeři stačilo proměnit dvě šance z celkových tří, čtyř. My jich mohli mít tak dvanáct. Krakovany nám udělily tvrdou lekci. K čemu nám jsou pozápasová slova kouče Krakovan, který uznal, že jsme měli mnohem více ze hry. I takový je ale fotbal. Do dalších zápasů si snad vezmeme ponaučení.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Celý zápas jsme hráli bojácně, vůbec jsme si nepřihráli, ale bojovnost bylo to, co zápas rozhodlo. Vytěžili jsme z minima maximum. Musím vyzdvihnout výkon Zdendy Douděry, kdy chytil snad pět tutových šancí. Teď již vyhlížíme domácí zápas s Kouřimí, kdy chceme potvrdit tři body zvenku.



Sestavy


TJ Sokol Býchory
J. Kašpar [-] - P. Chlumský [-] , J. Teplý [-] , O. Vaňkát [-] , A. Chvalovský [-] (46. L. Lev [-] ) , Z. Jirkovský [-] , L. Funda [-] (68. K. Koubek [-] ) , V. Chadraba [-] , P. Kedršt [-] , J. Vyhnánek [-] , R. Tafel [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , L. Jelínek [-] , P. Kozel [-] - R. Hačka [-] , L. Neruda [-] , L. Tlučhoř [-] , Z. Vodvářka [-] (90. D. Chvojka [-] ) - T. Sixta [-] (66. J. Olexa [-] ) , A. Dostál [-] , J. Antoš [-] (88. M. Věříš [-] ) -

ŽK: 38. P. Chlumský , 44. V. Chadraba - 16. T. Sixta , 56. R. Hačka , 82. L. Jelínek , 90. J. Olexa .
Hráči zápasu: Z. Douděra .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŘÍPA Jiří - LANGRÁF Tomáš (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Jirka Stoupa

Expert: Zdeněk Jirkovský
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Krakovanští jsou rozjetí, ale Býchory disponují kvalitním kádrem. Vítěz může mít blíže k vedoucím Pečkám. Podzimní zápas vyhrály po penaltách Krakovany.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jak už to bývá zvykem v posldních kolech, opět boj o druhé místo a dotahování se na lídra. V tomto zápase by to vypadalo na remízu ale já budu spíše věřit domácím a produktivního Radka Tafela (Tafla).

Tip: výhra domácích