1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:00

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větrné počasí lépe využili hosté


Branky


0

Větru dokázali lépe využít hráči Radimi, kteří si v prvním poločase vybudovali tříbrankový náskok. Po přestávce se hrálo víceméně na polovině hostů, ale domácí dokázali jen snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po větru nasypali Viktoriáni tři fíky

Podzimní vzájemný zápas pro sebe získali hráči Viktorie Radim až po pokutových kopech. Tentokrát dokázali rozhdnout o třech bodech už v prvním poločase a velikonoční nadílka je jejich.

 

Účet utkání načal už v páté minutě Adam Krutský - 0:1. O deset minut později se trefil neomylně z přímého kopu Lukáš Synek - 0:2 a po půlhodině hry důrazný Ondřej Exner navýšil už na 0:3. Domácí hráči marně dobývali soupeřovu branku a do kabin se šlo s tříbrankovým mankem.

Plaňany přišpendlili hosty na jejich polovinu

Domácí trenér do druhého poločasu stáhl ze hry nevýrazného Hanzálka (nahradil ho Vinš), posunul do ofenzívy aktivního Češnera a na hře to bylo hned znát. Plaňany se zakously do svého soupeře a téměř mu nedovolovaly opustit jeho polovinu hřiště. 

 

Po sérii několika rohových kopů se po jednom z nich prosadil na zadní tyči osamoceně hlavičkující Marian Češner - 1:3. Do konce zápasu zbývalo půl hodiny a to bylo pro domácí dostatek času. Bohužel nedokázali své šance přeměnit na góly. Švehla pálil ostrými z trestných kopů, ale Hanuš byl vždy připraven.

 

Emoce vzbudila šestašedesátá minuta, kdy Češner se dostal za obranu, postupoval již sám na Hanuše, ale byl zezadu faulován. Rozhodčí ocenil tento zákrok žlutou kartou, což se domácím zdálo málo. Následný trestný kop zatočil Švehla k tyči, ale Hanuš míč vytlačil na roh. Hned z něj zakončoval přes hlavu ale i přes branku Češner. 

 

O pár minutek později odvracel přízemní centr do šestnáctky hostující Postelt tak nešťastně, že trefil tyč vlastní branky a od ní šel míč na další roh. Hosté si za celý poločas připravili jediné vážnější ohrožení Hradeckého branky, když míč z levé strany našel úplně volného Mašína, jenž ale pálil daleko mimo.

 

Na druhé straně se dostal za záda obrany Viktorie Klucska, ale poprvé trefil jen nohy vybíhajícího brankáře a podruhé se mu míč zapletl mezi nohama a nedokázal důrazně zakončit. Čas se neúprosně krátil a na konečném výsledku nezměnila nic ani Benýškova střela, která mířila přímo do náruče Hanuše. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Z naší strany hlavně v prvním poločase velmi slabý výkon bez bojovnosti a pohybu. Radimským stačilo třikrát trefit z nemožných úhlů či vzdáleností naši branku a skórovali. Naše dvě šance jsme neproměnili a tak byl poločasový výsledek 0-3. Malou omluvou snad může být jen velmi silný vítr, který znemožnil jakoukoliv rozehrávku nebo nahrávku vzduchem. Ve druhém poločasu jsme hru stáhli na tři obránce, vysunuli dalšího útočníka a pomohlo i střídání M. Vinše. Soupeře jsme prakticky nepustili na svou půli, ale výsledkem byla pouze jedna vstřelená branka. Další šance jsme již neproměnili, a tak hoste mohli odjíždět (zaslouženě) se třemi body.




Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - T. Freund [-] , D. Konůpek [-] , K. Hanzálek [-] (46. M. Vinš [-] ) , M. Češner [-] (89. M. Jambor [-] ) , J. Klucska [-] , O. Lazaryev [-] (72. P. Málek [-] ) , P. Břichnáč [-] , M. Beníšek [-] , M. Švehla [-] , M. Grulich [-]

TJ Viktoria Radim
J. Hanuš [-] - J. Čábelka [-] , O. Doležal [-] (75. A. Matouš [-] ) , P. Král [-] , A. Krutský [-] (89. J. Ontl [-] ) , M. Ružinský [-] (63. J. Mašín [-] ) , J. Postelt [-] , O. Exner [-] (82. V. Arnold [-] ) , L. Synek [-] , J. Vaníček [-] , P. Michálek [-]

ŽK: 71. M. Češner - 66. P. Michálek , 68. J. Čábelka , 70. O. Doležal .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Němeček Josef - FREUND Karel (N), HRABAL Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.