0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červené Pečky dále hledají střeleckou potenci


Branky


0

Silného soupeře uvítali na domácí půdě borci Č. Peček, ale jen střelecká nemohoucnost je připravila o body. Rozhodl jediný zásah hostujícího Snížka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snížkův přímý kop skončil k překvapení všech v síti

Důležitý zápas pro oba týmy se odehrál v červenopečeckém ďolíčku. Domácí potřebují nutně co nejdříve získat body, aby získali kontakt s týmy v tabulce před nimi a mohli stále reálně bojovat o setrvání v soutěži. Naproti tomu Kouřimští po minulé porážce chtěli bodovat (a postavení v tabulce to předurčovalo), aby se stále mohli považovat za jednoho z pronásledovatelů vedoucího týmu Peček.

 

"Zápas poznamenal déšť, který hrací plochu měnil postupem času v bahniště. My naštěstí dokázali brzy vstřelit jedinou branku utkání, když Snížkův přímý volný kop skončil v domácí síti", komentoval dění na hřišti Jan Břečka. Ano, centrovanému míči nikdo nedokázal změnit směr letu, gólman Hanzl už potom reagovat nestačil a tak balón zapadl k zadní tyči - 0:1.

 

Další dění první půle se dá charakterizovat jako boj o střed hřiště, ale i z toho plynuly šance na obou stranách. Více jich měli Kouřimští, ale pojistku vsítit nedokázali.

 

 

 

Bojovnost zdobila hráče Červených Peček

Jan Břečka pokračoval v hodnocení druhého poločasu: "Už to bylo utkání především o bojovnosti. Neproměňováním i těch nejvyloženějších šancí jsme si sami komplikovali situaci a prakticky do samého konce se strachovali o výsledek. Vzhledem k postavení v tabulce to bylo asi povinné, ale vůbec ne jednoduché vítězství. Domácí nám nedali nic zadarmo a přesto, že jsou na samém chvostu soutěže, tak jim snaha o lepší výsledek určitě nechyběla."

 

S tím souhlasil i trenér domácích borců Pavel Pospíšil: "Hrál vcelku zajímavý fotbal, ale obrany obou týmů měli navrch nad útočným snažením. Ve druhém poločase gólových možností přibylo, zejména šance Kouřimi ke konci zápasu, kdy už jsme hráli vabank, po gólu doslova volaly, ale v těžkých chvílích nás podržel gólman Hanzl."

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: Na těžkém terénu se hrál bojovný zápas, který nakonec rozhodla standardní situace z páté minuty.  Bohužel ani ve druhém jarním utkání jsme na body nedosáhli, ale rozhodně jsme podali výrazně lepší výkon než minulý týden v Býchorech.

TJ Kouřim
Jan Břečka, vedoucí mužstva: Pochvalu zaslouží nejen soupeř ale i naši hráči, kteří i přes nepřízeň počasí a stavu hrací plochy bojovali a do závěrečného hvizdu ze sebe pro výhru vydali všechny síly. S minulým týdnem to bylo nesrovnatelné. Do dalších zápasů musíme zlepšit koncovku, protože proti jiným celkům jich asi nebudeme mít k dispozici tolik a jejich neproměňování by mrzelo víc.



Sestavy


FK Červené Pečky
V. Hanzl [-] , M. Hendrych [-] (66. M. Převrátil [-] ) , T. Franc [-] , J. Přiklopil [-] , R. Panic [-] , J. Svoboda [-] , Z. Bulíř [-] , P. Podnecký [-] , M. Hanousek [-] , M. Rauch [-] , T. Podnecký [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Snížek [-] , T. Dufek [-] , T. Ružinský [-] , O. Macháček [-] , M. Hovorka [-] , R. Světnička [-] , T. Novák [-] , J. Holub [-] , M. Tománek [-] , T. Svoboda [-] (63. J. Paclík [-] )

ŽK: 26. M. Hovorka , 38. T. Novák , 52. R. Světnička .
Hráči zápasu: J. Holub , T. Ružinský .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PIKNER Roman - KULHÁNEK Radek (N), ŠVORBA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.