1:2
(0:2)
23. D. Janouch (p.)
29. P. Krákora
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr ztratil další body


Branky


0

Tentokrát všechny body přenechalo domácí AFK svému soupeři. Proti hostům z Jevan měli sice těžkou pozici, ale pokud chtějí uhájit první pozici, tak musí bodovat. Hosté si během pětiminutového úseku první půle vypracovali náskok, který už dokázali uhájit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jevany svého soupeře zatlačily

Šlágr kola viděly dvě stovky diváků v Pečkách, kde se domácí tým postavil soupeři z Jevan. Těm se před tímto kolem podařily dva výborné nákupy. Jako posily přišli dva Tomášové - Birkuš a Panenka se zkušenostmi z vyšších soutěží. "Panenka se ukázal velkou posilou", radoval se Jan Lahoda a doplnil: "Po jeho přihrávce na Popelku byli domácí nuceni faulovat a pískal se pokutový kop. K míči se postavil David Janouch a s přehedem proměnil na 0:1."

 

Ještě před tím ale byly k vidění dvě šance, po jedné na každé straně. Pečecký Jedlička trestuhodně zazdil svůj samostatný únik a Popelkovu střelu vyrazil Cihlář na břevno. Hostující Jevany si ale udržovaly mírnou převahu a tu dokázaly vyjádřit i druhou brankou. Po volném přímém kopu Panenky upravil Pavel Krákora hlavou na 0:2.

 

 

   

AFK přidal na tempu

Do druhého poločasu nastoupili domácí s jednoznačným cílem otočit skóre. Hosté ale měli taktiku úplně jinou, jak prozradil Jan Lahoda: "Do druhého poločasu jsme nastoupili s taktikou držet míč a hru kouskovat. Domácí tým nás ale zatlačil a začal získávat převahu." 

 

Z tlaku dokázali hráči AFK vytěžit snížení stavu na 1:2, když se důrazem prosadil nejlepší hráč domácích Štěpán Růžička. Na více ale lídr tabulky neměl a tak ztratil další body v boji o okresní trůn. Však také Petr Šafránek netajil zklamání: "Na podzim nám vše vycházelo nad očekávání a možná že si hráči myslí, že to automaticky bude pokračovat i v jarní sezoně. Bohužel to tak zatím není a na začátku sezony nehrajeme v pohodě, to je na našich výkonech znát. Jedinou cestou, jak se vrátit k našim výkonům, je vše si vybojovat a nespoléhat, že to přijde samo."

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Soupeř byl v prvním poločase lepším týmem, lépe kombinoval a byl nebezpečný v útoku. Přišel trest v podobě dvou branek za sebou. Nutno říci, že oběma brankám předcházely naše chyby. Ve druhém poločase jsme byli o poznání aktivnější, měli jsme převahu, ale dokázali jsme vstřelit pouze jednu branku a to na body nestačilo. Soupeř má ve svém týmu řadu jistě dobře placených a zkušených hráčů, kteří hráli výrazně vyšší soutěže a ti si zkušeně výsledek pohlídali. U nás bych vyzdvihl výkon a přístup hráče Štepána Růžičky st., který celou dobu, co byl na hřišti, odmakal na 100%. Neuvěřitelně toho naběhal, vše ve vysokém tempu, ale bohužel ostatní hráči se nepřidali a to nás stálo body. Jeho výkon vyčníval nad ostatní naše hráče. Doufám, že to byl příklad pro ostatní a to již pro další zápas v derby s Radimí.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Na velikonoční zápas s lídrem tabulky jsme se velice těšili. Nastoupili jsme v optimální sestavě, ale opět bez náhradníků. A tak můj dík patří Moravcovi s Jáskovi za to, že si přišli sednout na lavičku. Od začátku zápasu jsme Pečky přehrávali ve středu hřiště a získali tak územní převahu, kterou jsme vyjádřili i brankově. V druhé půli jsme povolili domácím jen snížit.  Před svými hráči musím tentokrát smeknout. Svou obětavou hrou, bojovností a výborným výkonem brankáře Zoula vybojovali zasloužené vítězství. Lídr tabulky mě zklamal svojí hrou. Taktika nakopávaných míčů nemusí v každém  zápase na vítězství stačit..



Sestavy


AFK Pečky
T. Cihlář [-] - M. Štégl [-] (46. O. Richter [-] ) , T. Jedlička [-] , J. Králík [-] , M. Novák [-] (59. T. Křivský [-] ) , Š. Růžička [-] (77. L. Novák [-] ) , M. Modrovič [-] , M. Materna [-] (77. Š. Růžička [-] ) , T. Plaček [-] , D. Dobiáš [-] (83. V. Lukáš [-] ) , T. Holub [-]

FC Jevany
M. Zoul [-] - Z. Čechák [-] , T. Birkuš [-] , J. Bečvařík [-] , J. Novák [-] - M. Hybner [-] (89. P. Moravec [-] ) , T. Panenka [-] , P. Krákora [-] , M. Štefančík [-] - J. Popelka [-] , D. Janouch [-]

ŽK: 28. M. Novák , 64. D. Dobiáš , 84. T. Plaček , 86. T. Křivský - 32. D. Janouch , 60. J. Popelka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: VALA Luboš - MACHÁČEK Václav (N), LAHODA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.