Další dvojbod po penaltách pro Libodřice


Branky


0

Bez gólmana přicestovali Libodřičtí do Žiželic, museli se obejít bez distancovaného Sovy, po dvaceti minutách nuceně střídal Pánek. Přesto dokázali uhrát v základní době bezbrankovou remízu a po penaltách berou dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do branky Skočdopole

Žiželičtí přivítali na svém hřišti soupeře, který má také sestupové starosti. V případě výhry se mohli bodově domácí svému sokovi přiblížit.

 

Oba týmy před utkáním zdobil pěkný výsledek z prvního jarního kola. Domácí v něm vybrali Kouřim a Libodřice dokázaly získat dva body na lídrovi soutěže. Hosté ale museli v tomto utkání řešit komplikace se sestavou. Do branky musel naskočit hráč z pole - Skočdopole a nutno říci, že brankářskou jedničku Koláře výborně nahradil. Za celé utkání nepustil za svá záda jediný míč a byl výraznou oporou. Ve středu hřiště chyběl po karetním trestu Pavel Sova a po dvaceti minutách se zranil mladý Pánek, který roste ve velkého hráče.

 

 

 

 

 Hosté celkem logicky proti rychlonohým hráčům domácího týmu postavili obrannou taktiku. Promáčené a hrbolaté hřiště nedovolovalo přesné kombinace a to brzdilo hlavně domácí borce. Hosté se snažili každý vybojovaný míč poslat dopředu na Hrstku, ale i ten byl ubráněn.

 

Svůj názor nám po utkání předal jeden z aktérů zápasu, Pavel Škopek: "Zápas probíhal ve velmi bojovném tempu. Hra se přelévala ze strany na stranu. Po zemi moc hrát nešlo, jelikož bylo hřiště dosti hrbolaté. Domácí se snažili uplatnit svoji rychlost a my zase hrozili po standartkach. Myslím, ze remíza byla spravedlivá."

 

 

Libodřičtí tak i druhý zápas dovedli do penaltového rozstřelu. 

Libodřice i podruhé úspěšní v rozstřelu

Přestože hostům chyběl penaltový specialista Kolář, Pavel Skočdopole ho plně nahradil. Hosté byli o jednu penaltu úspěšnější a proto si odvážejí dva důležité body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: K zápasu mohu jen říci, že byl vyrovnaný. Hosté si přijeli pro bod, ten mají. Z naší strany mi tam chyběl větší zápal utkání vyhrát. A nejvíce mě mrzí, že jsme nepotvrdili tři body z venku.

FK Libodřice
Vladimír Zelinka, trenér: Utkání bylo po celou dobu vyrovnané a dlouho to vypadalo, kdo dá první branku, vyhraje. Jelikož branka nepadla, tak se šlo na penalty, které jsme zásluhou vynikajícího Skočdopole vyhráli. Chtěl bych poděkovat hráčům za bojovnost a především vyzdvihnout výkon Medlena a Košíka.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - NOVOTNÝ-KUZMA Jakub (N), SVOBODA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.