2:1p.
(0:1)
16. J. Kukal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2018 17:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Nučice pokračují v dobrých výkonech a sebraly dva body Velimi


Branky


1

Ve svátečním podvečeru se na hřišti v Nučicích dohrávalo utkání prvního jarního kola. Velim pokračuje v matných výkonech a Nučice po penaltách berou dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kukal otevřel skóre už ve druhé minutě

Solidní divácká návštěva sledovala spíše bitvu než pohledný fotbal. Úvod utkání vyšel náramně hráčům hostující Velimi, kteří otevřeli skóre hned ve druhé minutě zápasu. Průnik po pravé straně zakončoval přízemní křížnou střelou Jan Kukal a překonal Krutského - 0:1.

 

Následující čtvrthodina byla ve znamení mnoha soubojů mezi velkými vápny a hráči se na dostřel branek nedostávali. Za zmínku snad stojí jen trestný kop Šulce, který přízemním centrem vybízel k teči, ale hosté odvrátili na roh.

 

Velimští vyzkoušeli štěstí střelami z větší vzdálenosti, ale jak Kasal, tak i Ceral mířili daleko mimo. Hrozbou mohly být standardní situace domácích. Nejprve Šulc vyslal dělovku ze třiceti metrů, míč byl lehce tečován velimskou obranou a skončil těsně vedle tyče. Z následného rohového kopu přišla ještě hlavička, ale také skončila vedle. Po dalším trestném kopu si zpracovával míč na prsa Kubalík, ale míč mu odskočil a Svoboda mu míč sebral.

 

Ke slovu se dostali i Velimští. Po individuální akci střílel slabě Nedbal a po rychlém protiútoku, který dobrým obraným zákrokem zbrzdil Šulc, se odražený míč dostal zpět na kopačky Velimských, ale rána letěla kousek mimo šibenice.

 

Na druhé straně se po závaru uvnitř šestnáctky opřel z otočky do míče Kubalík, ale gólman fantastickým zákrokem míč vytáhl nad břevno. Zajímavý byl ještě samostatný průnik Bradáče, kterého zastavil na poslední instanci Čepelák.

 

Nučičtí mohou litovat neproměněných šancí

Do druhé půle vstoupili velice aktivně hráči Nučic a zatlačily hosty před jejich bránu. Přišly i šance. Kubalík po centru ze strany natahoval špičku, ale míč letěl nad Svobodovu bránu. Pokus Nováka srazili obránci na roh a z něj hlavičkoval opět Kubalík, ale zase vysoko nahoru. Trestný kop Šulce vyrazil gólman na roh a po něm zakončoval hlavou Hervert mimo tyče.

 

Po patnácti minutách se osmělili i hosté. Dvakrát zahrávali rohový kop na bližší tyč, ale nučická obrana vždy dokázala míč odvrátit. Jednou odražený míč vyslali Velimští na bránu, ale Krutský si u tyče poradil.

 

Další pokus o protiútok hostů odvrátil dlouhým odkopem Šulc, vepředu se zapomněl Vedral a postupoval sám na Svobodu, přihrávkou do strany našel Filipa Kubalíka, který mířil do prázdné - 1:1.

 

Po vyrovnávací brance se přelévaly útoky z jedné strany na druhou. Velkou šanci prováhal Nedbal po akci Kyncla s Kasalem. Míč se k němu dostal uvnitř šestnáctky, ale Nedbal prováhal první moment a pak už mu míč sebral Krutský. Na druhé straně obral Zápotocký o míč velimského hráče, vyslal dopředu Nováka, který z hranice šestnáctky pálil jen do tyče. V další příležitosti mířil Novák vedle. 

 

O dělení bodů tedy musely rozhodovat penalty.

Krutský hrdinou rozstřelu

Hned v první sérii zlikvidoval pokus Nedbala Krutský a Kubalík poslal domácí do vedení. Ve druhé sérii proměnili Jelínek i Zápotocký. Ve třetím pokusu opět uspěl Krutský proti Kukalovi a Vlasák o tyč proměnil. Kosina udržel ještě naději pro hosty, ale Šulc ránou pod nohy Svobody rozhodl o druhém bodu pro Nučice.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Podobné utkání jako v Býchorech - bojovné proti kvalitnímu soupeři, kde jsme opět zmařili několik příležitostí, které nás stály bod. Celkově jsme se ziskem 5 bodů z těchto dvou zápasů velmi spokojení. Zbytek sezóny můžeme dohrávat v klidu a vzhledem k velkému množství zranění se nám hodí, že nebudeme pod tlakem.




Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - J. Vedral [-] , M. Šulc [-] - P. Zápotocký [-] - J. Novák [-] , F. Kubalík [-] - J. Jelínek [-] , K. Hurtík [-] , V. Podolák [-] , P. Bradáč [-] (46. J. Hervert [-] ) , T. Vlasák [-]

FC Velim B
L. Svoboda [-] - L. Vlk [-] (75. M. Hrabal [-] ) , J. Jelínek [-] , R. Čepelák [-] , J. Vlk [-] - J. Ceral [-] , M. Kyncl [-] , J. Kasal [-] (84. T. Milichovský [-] ) , M. Kasal [-] - J. Kukal [-] , J. Nedbal [-] (71. M. Kosina [-] )

ŽK: 3. P. Bradáč , 43. J. Vedral , 58. P. Zápotocký - 28. M. Kyncl , 42. J. Nedbal , 49. J. Vlk , 55. R. Čepelák .
Počet diváků: 95.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 5. 2018 16:17
Report jsem nepsal, ale dva dny rozebírám, pro sebe, všechny jarní zápasy.. Tak mi to nedalo a mám malou poznámku?!?! Příčin, proč to nejde jako na podzim, je hodně. Tak aspoň některé.
1. Skončili klíčový hráči L. Hájek/tvůrce hry/, v podstatě i J. Slavík, dirigent zadních řad L. Sixta. Ze studijních důvodů O. Dvořák/ještě je zraněn/ a J. Svoboda/uvolněn na hostováníú. Z podzimní základní sestavy chybí pro zranění nejlepší hráč podzimu A. Jehlička a dlouho byl zraněn T. Milichovský. Někteří chybějí o víkendu z rodinných či pracovních důvodů/R. Čelepák a A. Srp.
2. Některým chybí forma. Příprava začala pozdě.
3. Posily z áčka? Raději se nevyjadřovat. Tito hráči musí být na hřišti vidět. Já jsem viděl jenom M. Kyncla.
4. Pořád slyším. "Terén je hroznej, fouká vítr atd. Supeřům to vyhovuje." Ano. My hrajeme kombinační fotbal a ten nám neboří jen terén a vítr, ale běhaví a důrazní protihráči. Proč naši neběhají, nebojují? Soupeř nás dorážía nenechá nás hrát.Naopak. My jsme od něj v uctivé vzdálenosti a "koukáme" jak si zpracuje míč.
5. O víkendu mně tři lidé, nezávisle na sobě, řekli. Viděl jsem trénink béčka a dorostu. Oni neběhají, pořád střílejí atd. v poklusu. Já nehodnotím trénink, nechodím na něj a mám k tomu důvody.
6. Bez fyzičky a rychlosti můžete hrát leda tak florbal v naší malé sokolovně.
Chlapci, věřte, že vás mám rád, tak se nezlobte.On mě.nikdo nechce posluchat tak píšu. Nepropadejte panice, hrajte to pro zábavu.
7. Na závěr. "Stárnu, asi tomu nerozumím." Jaroslav Čěšpiva, administrátor.