Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viktoria i v deseti udržela čisté konto a po penaltách bere dva body


Branky


0

Jevanští si sice udržovali mírnou převahu, vytvářeli si šance, ale Hanuše překonat nedokázali. Domácí Viktorka dokázala i přes vyloučení Synka udržet bezgólový stav a po závěrečných penaltách zůstávají v Radimi dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jevanské šance, ale efektivita nulová

Zajímavý mač slibovalo utkání mezi domácí Radimí a hosty z Jevan. Hrbolatý terén ale ztěžoval kombinace obou týmů, přesto bylo k vidění hodně gólových příležitostí, hlavně na straně hostujícího týmu. Gólu se ale za celý zápas diváci nedočkali. Pojďme ale postupně.

 

Jevanští začali aktivně a již ve čtvrté minutě zastavil nadějný průnik Janoucha těsný ofsajd. Po několika minutách dostal mezi stopery hezkou uličku Popelka, místo střely ale volil přihrávku na Janoucha, ale ta adresáta nenašla, protože byla zablokovaná vracejícími se obránci. Zajímavou příležitost měl z trestného kopu Štefančík, ale mířil daleko mimo bránu Hanuše.

 

Další desetiminutovka byla spíše bojem o střed hřiště. Ve dvacáté minutě přišla další skvělá spolupráce Popelky s Janouchem, Popelka se uvolnil okolo obránce, ale jeho střelu vytáhl Hanuš na rohový kop. Domácí se k ohrožení jevanské brány dostávali velice sporadicky, až po půlhodině hry zatáhl míč do strany Exner, poslal krásný centr před bránu, kde se nabíhající Krutský zalekl vybíhajícího gólmana Zoula a ten míč stáhl do svých rukavic. 

 

Poslední čtvrthodina první půle přinesla další tři šance hostům. Nejprve Krákora mířil z trestného kopu těsně vedle tyče domácí kasy, potom předvedl krásný průnik Ravizza, ale jeho střelu z úhlu odvrátila obrana Viktorie na roh. Po něm odražený míč z voleje pálil nebezpečně Krákora, ale Hanuš předvedl skvělý zákrok. Poslední šanci prvního poločasu měl Ravizza po přihrávce Krákory, ale mířil zase mimo tyče.

 

 

 

 

Bezzubá útočná snaha Jevan

Obrázek druhého poločasu byl hodně podobný prvnímu. Jevanské šance nenacházely stále cíl a protože domácí se více soustředili na bránění než na útok, tak diváci gól neviděli.

Druhý bod pro Viktorii

Radimští trénovali nejspíš během zimní pauzy penalty lépe, protože po rozstřelu získávají druhý bod.



Ohlasy k zápasu



FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Na první jarní mistrovský zápas do Radimi jsme odjížděli pouze ve dvanácti hráčích, z toho dva byli lehce zraněni. Celý zápas jsme měli mírnou převahu. Bohužel, velké brankové příležitosti jsme ale neproměnili. Radim se prezentovala důraznou hrou, a tak si bod zasloužila. Penaltovou loterii jsme však nezvládli. Všem přítomným hráčům děkuji za velmi slušný výkon.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Suchý Aleš - PROCHÁZKA Radek (N), LAHODA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.