Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 18:30

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakorky vezou domů tři body


Branky


0

Na umělé trávě v Kostelci se odehrálo utkání mezi domácím Dobrým Polem a hosty z Krakovan. Přestože hosté hráli téměř celý druhý poločas bez vyloučeného Olexy, dotáhli zápas i díky dvěma gólům Hačky do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krakovany byly efektivnější

Oba týmy vstoupily do utkání opatrně, se zajištěnou obranou, vědomi si důležitosti vstupu do jarní části. Mírnou územní převahu si udržovali Dobropolští, ale hra se převážně držela pouze mezi šestnáctkami. Do první velké šance se dostal aktivní Hačka, který postupoval sám z pravé strany, ale Kosprt ho vychytal a skóre se neměnilo.

 

Šanci na změnu skóre přinesly standardní situace. Hlavička Fliegera po rohu šla mimo tyče, Královskému trestný kop zmařil hostující Douděra, ale na druhé straně se o pár minut později radoval Lukáš Jelínek. Střelu z přímého kopu zhruba dvacet pět metrů od brány posadil přesně k tyči a Kosprt byl bez šance - 0:1.

 

O čtyři minuty později byli domácí ještě smutnější. Na pěknou průnikovou přihrávku si za domácí obranu naběhl Roman Hačka a chladnokrevně překonal domácího brankáře - 0:2. Ale Dobráč vykřesal vzápětí naději. Dlouhý balón za krakovanskou obranu, špatná domluva Šindeláře s Douděrou a situace hbitě využil Jiří Žirovnický a stanovil poločasový výsledek - 1:2.

 

 

 

Vyloučení Olexy domácí nevyužili

Po dvou minutách druhé půle se nuceně poroučel pod sprchy krakovanský Olexa. První žlutá za provokativní gesta (smích) a druhá za faul =  červená. Toto vyloučení však hostům paradoxně pomohlo. Krakovany zatáhly hru před vlastní šestnáctku a Dobráč se marně pokoušel dobýt Douděrovu branku.

 

Ofenzíva domácím drhla a nebyli schopni se prosadit. Naopak hosté vyráželi k rychlým protiútokům a Roman Hačka dvacet minut před koncem povedenou utaženou střelou z pětadvaceti metrů překvapil Kosprta, který střelu dokázal pouze postrčit na tyč a do brány, a zvýšil na konečných 1:3. Domácí snaha byla evidentní, ale bezzubá. Pouze několik rohových kopů bylo k bodům málo.

 

 

Dobré Pole si za druhý poločas nedokázalo vypracovat gólovku, umělá tráva více vyhovovala kombinační hře hostů a tak si Krakovany zaslouženě odvážejí všechny body.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, kapitán týmu: První poločas jsme byli aktivnější, nedokázali jsme ale proměnit šance, které jsme měli. Ve druhém poločase nám paradoxně nepomohlo vyloučení a následná přesilovka. Hra se kouskovala, což hostům vyhovovalo. My jsme se nesoustředili na hru, nebyli jsme schopni si dát jednoduchou přihrávku a nedařilo se nám ani v koncovce.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Jsme rádi za ubojované tři body. Dobré Pole nás překvapilo důraznou hrou. Když budou kluci hrát takto, neměli by mít problém se zachránit. Nám vázla kombinace. Co nám šlo, tak krásné průnikové přihrávky za obranu. Starali se o ně Kozel a Antoš. Stoprocentně nám pomohlo, že se hrálo na umělé trávě. Teď už vyhlížíme na velikonoční víkend Nučice.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
J. Kosprt [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , T. Jícha [-] , M. Neveselý [-] - D. Špička [-] , F. Krejčí [-] , P. Královský [-] , K. Páral [-] - J. Žirovnický [-] , O. Neplech [-] -

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , S. Šindelář [-] , P. Kozel [-] , L. Jelínek [-] - R. Hačka [-] , J. Olexa [-] , L. Neruda [-] , Z. Vodvářka [-] (86. J. Špinka [-] ) - A. Dostál [-] - J. Antoš [-] (71. T. Sixta [-] )

ŽK: 41. F. Krejčí , 44. O. Neplech , 53. P. Královský , 85. K. Páral - 10. P. Kozel , 39. J. Olexa , 74. T. Sixta . ČK: 47. J. Olexa .
Hráči zápasu: R. Hačka , L. Jelínek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: LÖWE Vilém - VARYŠ Petr (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.