3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledvice si zkomplikovaly boj o záchranu


Branky


0

Ledvice přijeli do Domoušic s cílem odvézt co nejvíce bodů. Nakonec z utkání nebyl ani jeden a po prohře 2:1 se situace ledvického mužstva značně zkomplikovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání Ledvice vstoupily aktivněji a vytvořily si několik příležitostí. Největší z nich spálil Altman, když z přímého kopu v 18.minutě trefil nádhernou střelou břevno domácí branky. Domoušice poprvé vážně zahrozily ve 22. minutě šancí Uhlíka, který gól ještě nevstřelil. To se povedlo už 24. minutě Faltusovi, který se zbavil na polovině Bystrého a překonal gólmana Kuklu. Do poločasu Ledvice ještě stihly vyrovnat Macháčkem ze značky pokutového kopu po faulu na Figra, ale to bylo ze strany Ledvic všechno.

Ve druhém poločase hosté zaspali úvod a ve 48. minutě nechali hlavičkovat z malého vápna nejmenšího hráče na hřišti Izeru. Ten zvýšil na 2:1 pro domácí. Od té doby Ledvice utkání dohrávaly s hlavou dole, což domácím vyhovovalo a patřičně toho využili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Domoušice
Zdeněk Kutner (trenér TJ Sokol Domoušice): Myslím si, že to bylo jednoznačný utkání, kdy soupeř asi jen dvakrát zahrozil. My jsme si vytvářeli šance a dokázali je přetavit ve tři góly.

SK Viktorie Ledvice
Standa Novotný (sekretář SK Viktorie Ledvice): Situaci, ve které se nacházíme, jsme si porážkou značně zkomplikovali už tak nervozní závěr soutěže.



Sestavy


TJ Sokol Domoušice
-

SK Viktorie Ledvice
M. Kukla [-] - M. Hase [-] , L. Altman [-] , R. Bystrý [-] , R. Peschl [-] - P. Figr [-] , M. Broskovics [-] , V. Šlégr [-] , M. Novák [-] - F. Macháček [-] , S. Berky [-]

ŽK: 53. M. Broskovics , 68. F. Macháček .
Hráči zápasu: Z. Maurer , J. Uhlík , M. Faltus .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.