D. Haviár 20. (vl.)
2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 15:00

24.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani dorostenci Ervěnice nespasili


Branky


20. D. Haviár (vl.) - 75. S. Dvořák
0

Osm hráčů základní sestavy chybělo Ervěnicím v utkání s týmem Dubí a na hřišti to bylo jasně znát. Ač výsledek utkání skončil 1:1 a šlo se do penalt, góly stříleli hosté. Vlastní branku si dal Haviár a alespoň o vyrovnání se postaral ervěnický Dvořák. Tři neproměněné penalty ale zlomily Ervěnicím vaz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výkon první půle nebyl pro tým Ervěnic nikterak přesvědčivý. Nakopávané míče a neurovnaná hra nic zvláštního nepřinesla. V týmu hostí nastoupili tři nadějní dorostenci - Proll, Šlachta, Dvořák a tři hráči z B týmu. Skóre se mohlo měnit ve 14. minutě, kdy hostující Banovič sám prošel obranou a přihrávkou pod sebe uvolnil osamoceného Prolla, který dává gól, jenže s údivem všech přítomných diváků je odmáván ofsajd a branka není uznána! O čtyři minuty později už se na hřišti ozvalo nadšení. Radovat se mohli domácí, kteří však ke gólu přišli jak slepý k houslím. Na přímý kop naskočil ervěnický Haviár a dává si vlastní branku. V druhé půli se hra Ervěnic výrazně zlepšila. V 53. minutě po přímém kopu letěl míč nad branku domácích. V 75. minutě se už radovali i hosté. Po ose Šístek - Glas se k míči dostal Dvořák a srovnává. V závěru mohly Ervěnice strhnout výhru na svou stranu, kdy zejména Šístek měl dvě možnosti, ale v koncovce zklamal. O záchranu bojující domácí, kterým v závěru docházeli evidentně síly (křeče), již remízu ubránili.



Ohlasy k zápasu



SK Ervěnice - Jirkov
Josef Šroub (trenér SK Ervěnice): Pokutové kopy jsme nezvládli a postupně Haviár, Banovič, Proll je neproměnili, což u domácích bylo opakem a tak druhý bod brali domácí. Utkání se nepovedlo Haviárovi, který si dal vlastní gól a nebyl tentokrát tahounem našich akcí. Nemůžeme se pořád na něco vymlouvat, prostě někteří hráči nebyli k dispozici, a proto máme B tým, který musí danou příležitost čapnout za pačesy a přesvědčit trenéra, že se chce poprat o místo v sestavě A týmu! Je smutné, že nejsme schopni porazit poslední dva týmy v tabulce.



Sestavy



SK Ervěnice - Jirkov
M. Schwarz [-] - J. Šlachta [-] , L. Šroub [-] , M. Mašl [-] , L. Trávníček [-] - D. Glas [-] , D. Haviár [-] , T. Banovič [-] , S. Dvořák [-] - P. Proll [-] , L. Niš [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.