Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postoloprty si proti Lomu vylepšily skóre


0

Střelecké hody byly o víkendu k vidění při mistrovském utkání Postoloprt s posledním Lomem. Hosté si domů odvezli debakl 9:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání nejlépe vstoupili domácí, kteří se již ve 2.minutě ujali vedení, když rychlý průnik po levé straně a prudký přízemní centr Poura před branku Lomu, poslal poprvé do sítě Kouba. V šesté minutě se opět radovaly Postoloprty. Druhý gól do sítě Lomu si opět připsal Zdeněk Kouba. V 15.minutě se branky dočkali i hosté. Na dlouhou přihrávku si naběhl Hrubý a snížil stav utkání na 2:1. Jenže poté se během pěti minut děly věci. V rozemi minut 18. až 32. domácí nastříleli další čtyři branky, kdy si hattrick připsal Petr Junek a jeden gól zaznamenal jeho bratr Martin Junek. první poločas tak skončil pro Lom nelichotivým výsledkem 6:1.

Hned v úvodu druhé půle se opět střelecky prosadil Martin Junek a o pár minut později bratr Petr Junek, jinak brankářská jednička postoloprtského týmu. Hosté v závěru utkání dokázali zásluhou Lišky přidat druhý branku, ale poslední gólovou tečku za povedeným utkáním udělal střídající Šerák. Postoloprty tak oslavily vysokou výhru 9:2 a nominaci do sestavy kola si čtyřmi góly zasloužil Petr Junek.



Sestavy


FK Postoloprty
M. Kurucz [-] - D. Zíbrt [-] , O. Zícha [-] , M. Barton [-] , P. Pechát [-] - L. Pour [-] (58. A. Šerák [-] ) , M. Junek [-] , A. Fridrich [-] (56. D. Kaleja [-] ) , L. Papežík [-] - Z. Kouba [-] , P. Junek [-]


Hráči zápasu: P. Junek .
Počet diváků: 180.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.