Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 15:00

24.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duchcov si připsal čtvrtou výhru v řadě


Branky


0

Do Duchcova přijelo Březno, kterému se v minulém kole nepovedlo domácí utkání se Strupčicemi. Hosté si tak mohli spravit reputaci na hřišti vedoucího celku tabulky 1.A třídy sk. B. Ačkoliv Březno podalo mnohem lepší výkon a bylo bojovnější, body zůstaly v Duchcově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku byl k vidění zápas, který se hrál nahoru, dolů. Domácí neproměnili šance Nováka a Brejchy, ani Meisnera a tak šlo do vedení Březno, které v 17. minutě využilo protiútok dvou hráčů a míč za záda Beneše uklidil Pajdla. Domácí odpověděli hned za dvě minuty. Ranou z 20 metrů se po Orltově přihrávce trefil Tomáš Holub. Ve 32. minutě pronikl do vápna Sirovátka, Lux ho vyběhnutím nedovoleně zastavil a byla penalta a žlutá pro gólmana Března. Na Novákův pokutový kop si Lux sáhl, ale míč nezachytil. O pár minut později mohl jít Duchcov do vedení, ale hosty podržel gólman Lux.

V úvodu druhé půle přišlo u domácích střídání, kdy Knorra nahradil Skrčený. Březno opět dokázalo odpovědět na vývoj utkání a hned na začátku vyrovnalo na 2:2. Na přímý kop z 25 metrů si naběhl Částka a tvrdou ranou angličanem o tyč vyrovnal. I tentokrát ale dokázal Duchcov na gól rychle zareagovat a za pět minut šel znovu do vedení. Brejchův centr na zadní tyč hlavou usměrnil do Sítě Sirovátka. V 60. minutě se po rozehrané standardní situaci ocitl za obranou host Pajdla, byl z toho roh. Na domácí straně nevyšel průnik Skrčeného ani podařená samostatná akce Sirovátky, jehož centr před brankou nikdo nečekal. Unáhlená střela Polky v 64.  Beneše neohrozila, Skurský v 71. pro změnu neobešel obránce a ke střele se vůbec nedostal. Čtvrt hodiny pokryl pak Beneš přízemní ránu Bureše. V závěrečných minutách už další branka nepadla a tak domácí po skóre 3:2 slaví již čtvrtou výhru v řadě.

Zdroj foto: FK Duchcov/rokkyy



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov
Tomáš Holub (hráč FK Duchcov): Byl to těžký zápas. Bránili a bylo těžké se přes to dostat. Můj gól je taková třešnička na dortu, ale náš výkon nebyl optimální. Přizpůsobili jsme se hře Března, který neběhalo, stálo a čekalo, co budeme hrát my.




Sestavy


FK Duchcov
P. Beneš [-] - Z. Vosátka [-] , J. Meisner [-] , L. Brejcha [-] , T. Holub [-] - T. Skurský [-] (88. J. Kropáček [-] ) , T. Orlt [-] , F. Knorr [-] (46. D. Skrčený [-] ) , M. Moravec [-] (78. P. Velička ml. [-] ) , J. Novák [-] - R. Sirovátka [-]

TJ Sokol Březno
M. Lux [-] - P. Bureš [-] , V. Částka [-] , V. Tolar [-] , F. Rezek [-] - D. Svoboda [-] , J. Kočan [-] , J. Eleš [-] , F. Polka [-] - M. Pajdla [-] (82. M. Krutský [-] ) , A. Paldrman [-] (76. V. Jamečný [-] )

ŽK: 28. T. Holub , 58. M. Moravec , 59. R. Sirovátka , 76. D. Skrčený , 79. P. Velička ml. - 30. F. Rezek , 32. M. Lux , 80. P. Bureš .
Hráči zápasu: T. Orlt , T. Skurský , T. Holub - F. Rezek , M. Pajdla .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.